20140206-202312.jpg

Såhär såg det ut i torsdags hemma hos Erica (och mig), och det är ju sådana gånger en älskar studentlivet lite extra. Plugg tillsammans med vänner, härligt nybakta scones och gott kaffe. Sconesen var det förresten bara jag som tyckte var härliga då Matilda och Erica visst inte gillade smaken av varm banan. Jag är helt oförstående. Men om DU gillar den smaken så måste du absolut testa att baka dessa scones för de är lite roligare och lite nyttigare än vanliga :)

Bananscones 3-4 st

1 banan
1 ägg
1 dl mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
1 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1 krm havssalt

Gör så här: Sätt ugnen på 200°C. Mosa bananen med en gaffel innan du blandar i resten av ingredienserna. Klicka ut små scones på bakplåtspapper och grädda sedan 8-10 minuter tills att de blir gyllene.

3 scones = 148 kalorier/styck

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

  1. 18 feb 2014 · 9:39 e mStinaN

    MEN AH. Bästa sconesreceptet, TACK TACK TACK.

Tyck till