20140131-105914.jpg

”Kuratorn” med kaffekoppen i högsta hugg

Hela höstterminen 2013 hade vi praktik i våran utbilding. Det betydde ju att jag i juni 2013 flyttade hem från Umeå till Luleå igen. Äntligen fick jag bo tillsammans med Baby! Praktiken har jag spenderat som kurator och det har verkligen varit toppen. Jobbigt med heltid när jag är van studentlivet, men jag har lärt mig massor och känt ännu mera att socionomprogrammet verkligen är någonting för mig. Och tro mig när jag säger det; men det är så jäääävla skönt! Tvivlet och osäkerheten jag kände inför mina tidigare utbildningar finns inte här och jag saknar inte den känslan för fem öre. Jag är så glad att jag lyssnade på mitt hjärta tidigare och hoppade av, för den vägen jag går på nu är helt rätt för mig. Kom ihåg det, att lyssna på ditt hjärta :)

Den här terminen ska vi skriva c-uppsats och just nu har vi en förberedande kurs på fem veckor. Jag har ju inget boende i Umeå längre så nu bor jag hemma hos Erica (känd från Linnéa & Erica’s Podcast, haha. skojar bara) tillsammans med henne och Signe :) Det är så mysigt! Den här veckan är jag dock hemma i Luleå och försöker spendera så mycket tid som möjligt tillsammans med baby innan han åker utomlands i några veckor.

Jag känner just nu att livet är ganska härligt, saker och ting faller på plats, gamla mönster bryts och kärleken växer. Kan inte önska så mycket mer just nu :)

 

  1. 01 Feb 2014 · 6:43 f mMinna

    Du kommer bli den bästa kuratorn ❤️

    PS. På måndag ska jag följa mitt hjärta. Önska mig lycka till.

    [Reply]

Tyck till