Hej hej!

Bild 2013-12-23 kl. 17.53 #3

Hej hej från Drömvägen! Här är vi mitt i julstöket. Eller i alla fall tanken på julstöket… ;) Har handlat alla klappar dan före dopparedan, i vanlig ordning, och nu ska de slås in och sen ska vi koka knäck, har jag tänkt. Eller Melonen ska få koka knäck i alla fall och jag och Signe ska observera. Hoppas att ni alla får en god jul tillsammans med människor som ni älskar :) Jag ska fira i en stuga framför brasan tillsammans med alla mina syskon, föräldrar, syskonbarn, två hundar och mannen i mitt liv – det blir nog tokmysigt.

Signe hälsar att hon är mycket gladare än hon ser ut, men lite bajsnödig så nu ska vi gå ut… ;) puss & kram!

  1. 09 jan 2014 · 9:58 e mFrida

    Hej Linnea!
    Tänkte att jag skriver lite här om Nashville ;)
    Se till att skaffa er cowboyhattar och boots och bege er sedan till Wildhorse Saloon.
    Där lär ni er att dansa Linedance (gratis). Sedan är finns det god mat och god (lokal) öl att äta/dricka.
    Riktigt roligt ställe :) Hade jag velat åka på typ smekmånad någonstans så hade det varit dit! Haha!

    Sen vet jag ju inte vad ni gillar. Men jag och Joakim gillar ju all gammal musik. Så gillar ni det så ska ni besöka Ryman Auditorium. Där har bland annat Johnny Cash och Dolly Parton uppträtt.
    Men ännu bättre är att besöka Country Music Hall of Fame. Där är ännu mer om musikens historia. Missa inte att välja till bussturen ut till Studio B där Elvis spelade in många av sina låtar. Grymt häftigt!

    Hur länge blir ni i Nashville? Jag tycker ju att, om ni ändå har en bil, borde åka till Memphis!!! Om ni gillar Elvis då :) Det tar kanske 3h enkel resa. Men det är ju verkligen stort att besöka Graceland. Jag vet till och med vart ni kan parkera bilen gratis där :D Hehe!

    Vi var ju bara i Nashville 2 nätter, så vi fick egentligen bara 1½ dag där. Speckat schema :) Men alla småpubar är ju bara fantastiska att besöka också. Där spelas det livemusik för jämnan. Skulle det regna någon dag, som det gjorde för oss, så finns ett stort varuhus/shoppingmall strax utanför Nashville – Opryland Mills eller något sånt heter det. Och strax bredvid det finns nog ett av världens största hotell. Gaylord Opryland. Det är som en hel stad! :) Och sen finns även nya Grand Ole Opry där kända artister spelar. Kolla upp om någon känd contryartist spelar där vettja, inte helt fel att gå på en konsert :)

    Det här blev visst en hel novell, haha! Hoppas du fick något tips i alla fall :D Åh vad roligt att ni ska åka dit! Längtar tills jag får se alla fina bilder! :D

    KRAM

Tyck till