God morgon!

20130426-091648.jpg

20130426-100211.jpg

Såhär är läget på Drömvägen just nu. Morgonpasset i P3 på radion och Signe ligger ute på altanen och solar :) Det är fredag i dag! Jag har ju visserligen haft fredag sedan i tisdags, men det är ändå härligt. Jag och Melonen ska nog mysa till det i kväll med en film eller nåt.

Alltså morgonpasset: var får de sin energi ifrån? De tycker ju att allt är superskoj för de skrattar ju heeela tiden! Jag känner mig lite tråkig som tycker att tempot är lite för högt och funderar på att byta till Love me sweet. Men det är ju fredag så jag låter energin komma in i rummet istället och så försöker jag fånga den! Tjopp!

Snart ska jag och Signe ta ett varv runt sjön i vanlig ordning och vi måste nog skynda oss, för snart skulle solen bytas mot regn verkar det som…. Aja. Ha en härlig fredag!

Tyck till