20130425-234138.jpg

Det känns ju lite så som att livet kommer tillbaka den 25:e. Helt plötsligt har man nio tusen på kontot och man känner sig som världens rikaste. Den känslan håller ju inte i sig så länge men åh vad jag gillar den! Och åh vad jag kommer att gilla den mera när siffran är lite högre och ändras från lån till lön :)

I dag firade jag i alla fall livets återvändo med en fika tillsammans med syster på stan. Fyndade mig en glittrig paljettkavaj för 99:- på Lindex också. Tjoop tjoop! Efter stan blev det middag hemma hos L&V i deras fina lägenhet.

Jag är sugen på att göra om i både sovrum, badrum och kök hemma just nu, så jag kan inte göra annat än surra och tänka inredning. Jag håller t.o.m. på och inreder i vårt framtida hus i huvudet och planerar hur jag ska bygga staket. Åh, det kommer att bli så fint! I mina drömmar! Tror att jag ska surfa lite på pinterest och se om jag hittar nån inspiration….

Sov gott!

  1. Meeen, väntar ni barn tänkte jag skriva! Men det kanske är din syster på bilden? :-) Grattis ändå isf, för då ska du ju bli moster! :-)

    Kram

  2. 27 apr 2013 · 3:55 e mLinnéa

    Ja, men precis, det är min syster på bilden :) Tack ska du ha! Det ska bli så roligt så :)

    kram!

Tyck till