Åh, happy day!

Glada vovvar! Melker & Signe 2011

Jaa! Det är en glad Linnéa som skriver här nu. Jag och Signe var ju till veterinären i dag och de bedömde skadan på klon så pass liten att man inte skulle behöva göra någon operation. Så himla skönt. Då slapp ju Signe bandage och tratt och hela den där grejen och allt blev ju typ hälften så dyrt. Jag är ju så orolig att det ska hände något när Signe ska få lugnande/bli sövd så det var himla skönt att slippa det också. Dock så måste jag fixa hennes tänder och ta bort tandsten och för det måste man söva henne. Har också funderat på att kastrera Signe för att undvika att hon ska få någon livmoderinflammation (då löper de heller ingenting), så i så fall skulle man ju ta det samtidigt… Men ja, det är så svårt. Det är ju ändå ett ingrepp! Enligt veterinären så var det ju mer risk med att inte göra ngt med tänderna i alla fall än att söva henne och fixa till det så… Jag får fundera på den!

Är det någon här som har kastrerat sin tik? Erfarenhet av det?

Nu ska jag i alla fall äta en försenad lunch och sen ska jag ta med mig min lilla tjockis på promenad. Och det går ju jättebra, för hon har ju inget bandage på tassen! :) Wiiho!

Tyck till