200706

Nordmaling 2007

13 2 puss

San Antonio 2012

I dag firar jag och baby sex år tillsammans 

Under våren 2007 bodde jag i Uppsala och när jag for hem över påsk trodde jag aldrig att jag skulle komma tillbaka till Uppsala och vara tillsammans med mannen i mitt liv. Tänk vilka vägar livet tar och alla de små men viktiga steg som leder oss dit? Tänk om jag inte hade gjort si eller så, hade vi inte funnit varandra då?

Jag är så himla lyckligt lottad som har fått träffa en sådan underbar och bra kille som min M. Han är rolig, omtänksam, snygg, social, trygg, varm och härlig. Han har aldrig gjort annat än att stötta mig i mina val i livet även om det inneburit att vi bott både 53 och 27 mil ifrån varandra. En vacker dag hoppas jag att han får bli en lika underbar pappa till våra barn som han är underbar mot mig.

Grattis för sex år tillsammans med mig baby! ;) älskar dig.

San Fransisco 2012

Hemma 2011

 1. 11 Apr 2013 · 10:47 f mMaddo

  Grattis till er båda <3
  Länge leve kärleken som är så fantastisk!!
  Tänk vad underbart det känns, att man har hittat mr.right.

  Kram!

  [Reply]

  Linnéa:

  Tack ska du ha :) Ja, visst är det underbart? Så härligt!

  [Reply]

 2. 11 Apr 2013 · 9:10 e mVictoria

  Å, vad fint skrivet. Grattis till er :-)

  [Reply]

  Linnéa:

  Tack ska du ha :)

  [Reply]

 3. 15 Apr 2013 · 10:49 f mCornelia

  Ni är så fina:) Vackraste paret jag vet!

  (Tror du kikat in på min blogg förut. Nu är den låst! Men DU får gärna läsa ändå:)
  Inlogg:simonlovfeldt@spray.se lösen: ROC3521)

  [Reply]

  Linnéa:

  Tack ska du ha! Vad gulligt sagt :)

  Ska kika in hos dig igen :) kram

  [Reply]

Tyck till