Eyebrows

eyebrwss

Jag gillar verkligen min brynskugga från Bare Minerals, så det är ett tips till er!

Jag använder färgen dark blonde. Förr använde jag typ kajal för att fylla i brynen, haha. Det var verkligen inget som jag lade någon fokus på, men nu kan jag liksom inte tänka mig att vara utan. Se så fint det är med skuggan! :) I like it very much. Synd förresten att man inte är svartvit irl, man är ju alltid som snyggast så. hahah

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

 1. 04 apr 2013 · 7:26 e mAngie

  ooh! så den är bra? jag kör just nu med bodyshops ögonbrynsskugga. funkar finfint för mig men testar nog nåt nytt nästa gång det är dags att köpa ny. kanske blir det en från bareminerals då :D

 2. 04 apr 2013 · 8:43 e mLinnéa

  Ja jag gillar den! :) Körde ju dock på kajal tidigare så jag är ju inte direkt någon ögonbrynsexpert, hehe. Men fan jag kanske borde byta till bodyshop! Ej djurtestat är ju tippetoppen! Men så gillar jag ju BM och den är dryg som tusan :)

 3. 04 apr 2013 · 11:01 e mZarah-Lou

  Åh, nu blev jag allt lite nyfiken! Vill ha!
  Just nu kör jag med H&Ms egen ögonskugga, i brun nyans som jag målar i ögonbrynen med, men detta låter ju fantastiskt! :D

  Pepp på oss! Vi kan! Vi kan!

Tyck till