Work it, baby!

Jag har faktiskt haft ett bra flow med träningen den här veckan. Gjorde upp en plan i söndags som jag hade tänkt följa under veckan. Har dock bytt ut ett pass planerad löpning mot cykel p.g.a. onda benhinnor samt ett pass muskelstep mot 2,5h promenad i går då jag kände mig lite krasslig på morgonen. I dag har jag cyklat 30 minuter och sedan kört styrke i 1h. Yeah! Känner mig pigg, stark och duktig :)

skog springtur

Letade i arkivet efter en ”sportig bild” som skulle illustrera mitt tillfälliga ”tränings-mode”. Denna på M & Signe efter en springtur i skogen får duga. Jag längtar lite tills det går att springa ute :)

I kväll är det Signes tur att få träna lite extra då vi ska på cavalierträff. Alltid lika roligt! Signe fick ju dock träna en del i går också då vi promenerade så länge, dock i långsamt tempo p.g.a. henne :) Hon liksom stannade i bland under promenaden och stirrade på mig, vägrade att gå framåt och demonstrativt lyfte upp en tass i luften för att visa mig hur blöt den var. Hon gjorde det även mot andra människor för att visa dem hur synd det var om henne ;) Det har ju varit så varm nu i flera dagar så det är ganska blött ute och blött är ju inte Signes melodi. Nu får ni säga vad ni vill, men ibland bar jag Signe bara så att vi kunde komma framåt :) När vi kom hem fick hon en skön dusch och sedan kombinerad massage och hårblås-stund. Då tyckte hon nog att det var mödan värt för då låg hon där och blundade och knorrade som en liten gris, så som hon gör när hon mår gott :)

 1. 28 Feb 2013 · 5:20 e mMatilda

  Du är så himla duktig Linnéa!! Be proud! :)

  [Reply]

  Linnéa:

  Yeah! I am! Fast i dag blev det visst ingen träning.. bara lite promenader. Men vi pluggade ju duktigt i alla fall :)

  [Reply]

 2. 28 Feb 2013 · 6:13 e memelie.

  Men åååhhh… Signe verkar ju vara världens mysigaste lilla hundtjej, av allt du berättar om henne och visar med dina foton. Är himla avis, ska jag säga dig!

  Och du är jätteduktig! :-) Håll nu igång med träningen, man mår så mycket bättre av det!

  [Reply]

  Linnéa:

  Hon ÄR världens mysigaste lilla hund :) Och jag förstår om du är avis :)

  Tack! Du är också jätteduktig! GO US! :)

  [Reply]

 3. 28 Feb 2013 · 8:34 e mannelie berg

  Meeen så himla charmig hon är!! Och bra jobbat med träningen :)

  [Reply]

  Linnéa:

  Ja, hon är ju ett riktigt litet charmtroll :) Och tack ska du ha!

  [Reply]

Tyck till