Hoho! Har precis kommit hem från ett pass på IKSU. Under januari försökte jag komma igång med löpningen igen men benhinnorna har satt lite käppar i hjulet som vanligt, så det har gått sådär. I dag bestämde jag mig dock för att jag skulle springa längre, både tid- och längdmässigt, än vad jag gjort under januari. Och jag gjorde det. Tjoho! Mina resultat är inget att skryta om, men jag vägrar att jämföra mig med andra och vara missnöjd. Jag är SUPERNÖJD! Jag satte upp ett mål och jag slog det. För mig som, särskilt när det gäller löpningen, blir sådär aaah, men jag springer bara 10 minuter sen går jag resten, så är detta ett superbra framsteg för mig. Jag gillar ju inte att springa då det blir såå himla träligt och är inte sen på att ge upp när det känns så. Men jag sprang ändå i dag och för det klappar jag mig själv på axeln.

I dag kollade jag på Extreme Home Makeover medan jag sprang men vanligtvis brukar jag lyssna på min superbraiga playlist work it, baby! Som jag har sagt tidigare, men den andra låten där på listan; do my dance – så jäkla bra!! Love it, den är sjukt peppig.

love

spring

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

 1. 06 feb 2013 · 10:53 e mSandra

  Sv; Neeej jag har inte fått någon annan kommentar av dig? Vad synd, du som hade länkat och allt :( Hur kollar man om det har fastnat i något spamfilter? Jag är så jävla oteknisk. Klarar knappt av att logga in på bloggen, haha.

  Okej! Men det finns ju tusentals sidor som man kan ansöka om ESTA känns det som, vilken sida använde ni? Och är det så att man måste ha ett utfärdat ESTA innan man ens kan boka flygbiljetterna? Tycker att det står olika överallt. Mvh mycket förvirrad tjej

 2. 07 feb 2013 · 12:58 f mSandra

  PS! Kollade på dina videobloggar (har inte sett dom förut) och skrattade IHJÄL mig när jag såg den som heter ”Hahaha”! Från 00.45 och framåt, hahah dör så rolig

 3. 07 feb 2013 · 1:14 f mLinnéa

  haha, googla hur man gör jag har noll koll på blogg.se :/
  Men det kanske inte stod så mkt ändå som du inte redan vet… eelleeeeer? :)

  det viktigaste var ju iaf att jag inte tycker att ni ska nöja er med kalifornien om ni är där i en månad. Vi hann ju fem delstater på tre veckor så… :)

  skrev lite om de olika städerna runtom kali och sådär. har ju massor med bilder och sånt i min historik om du kollar på kategorierna usa 2011 och usa 2012

  ESTA har jag alltid fixat efter bokning. Brukar boka mina resor till usa via ticket (bästa!) och de hjälper så bra med allt det där. Det är VÄLDIGT viktigt att när man bokar resa till USA att man skriver det första namnet som står i passet som tilltalsnamn t.ex. även om det inte är det som DU använder. De är himla petiga och noga så skippa stavfelen också :)

  Jag har alltid fixat ESTA via denna site: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

  Vad roligt att du gillade videobloggen. jag höll ju också på att skratta ihjäl mig som du såg ;) hehe.

Tyck till