God Jul till er alla!

Jag hoppas att ni har haft en riktigt mysig jul allihopa. Själv ska vi snart börja med vår julmiddag här i Sarasota, Florida. Vi försöker jobba upp en julstämning så gott vi kan med julmusik, knäck, glögg och skumtomtar. For en sväng förbi stranden tidigare och tog lite julfoton och innan dess var jag på salong och fixade mina naglar som en liten julklapp till mig själv :)

godjul2012lejas1

godjul2012lejas2

I morgon lämnar vi huset i Sarasota för en natt i Tampa innan vi åker HEM! Det känns ju helt knäppt att vi redan ska åka hem, men det ska bli såå skönt.

Jag ska blogga massor när jag kommer hem, men just nu hinns det ju liksom inte med.

Puss & kram & Goooood Juuuul! :)

  1. 25 Dec 2012 · 1:01 f mlisa

    Åh vad roligt att ni kommer hem! Ni är så välkomna! :kiss:

    [Reply]

  2. 25 Dec 2012 · 7:58 f mCatti

    Vad fort det gått! Måste kännas konstigt att komma hem :) Samtidigt förstår jag att du längtar gaaaalet efter Signe! :) kram och god jul!

    [Reply]

Tyck till