Sunny Sarasota

Hej! Nu var det ju så länge sedan jag skrev här och fastän det är en väldigt liten skara som kommenterar (nu passar jag på att ge er en liten förmaning här alla ni som brukar kika in här…) så vet jag att det är desto fler som tycker om att läsa om vad som händer här på andra sidan atlanten.

Det har hänt en del sedan sist och egentigen vill jag inte hoppa över saker och prata om nutid, men nu gör jag så ändå. Vad som har hänt tidigare får jag ta sen. M kom ju i alla fall hit i måndags. Då tog vi in på hotell i Santa Monica i två nätter och sedan i West Hollywood två nätter. Och nu har vi faktiskt lämnat Los Angeles efter fem veckor och har nu anlänt till Sarasota, Florida. Här är vädret skönare och trafiken är normal. Härligt!! Jag kände mig faktiskt ganska klar med LA så det var roligt med någonting nytt. I går hann vi inte med så mycket då vi sov ganska länge då vi kommit fram. Vi reste ju på natten och så ligger Sarasota tre timmar före LA så det blev lite knasigt med allting.

Här i Sarasota så har vi ju hyrt ett hus som vi bor i. Det är jag & M, Angie, Erica, Hannah och så kommer Hannahs man Johan hit i kväll. Huset är fint med tre sovrum, två vardagsrum och en pool på gården. Och så är det en brevlåda vid uppfarten som är sådär typiskt amerikansk att man tycker att det är lite synd att man inte får hit Norrbottens Kuriren eller så, så att man får en anledning att gå dit och kika på morgonen ;)

I går kväll så grillade vi och åt middag i uterummet till ljudet av syrsorna i trädgården. Sen har vi sovit typ tio timmar och jag är fortfarande trött. Är inne i ett skov nu med mycket utslag så alla tabletterna som jag tar gör också sitt med tröttheten…

I dag har vi varit på stranden hela dagen. Själva sanden är faktiskt bland den finaste som jag har sett. Den är så ljus så ljus och sandkornen är så pyttesmå att det ser ut som mjöl. Kan inte låta bli att fundera på hur kladdigt det skulle bli om det regnade här… :P

20121216-175716.jpg

20121216-175741.jpg

20121216-180004.jpg

I morgon åker vi till Miami! Vi ska kolla på NBA och sova två nätter på ett hotell vid South Beach. Det kommer nog att bli toppen :) Jag har köpt ”nån kabel” så att vi kan lyssna på podcaster och musik i bilen på väg dit. Toppen!

Nu ska vi ta en klassisk efter stranden-tuppis. pusspuss!

 1. 17 Dec 2012 · 12:35 f mM

  Ok! Erkänner att jag är en av dom som tittar in utan att kommentera! Men å andra sidan så har vi ju pratats vid via Skype ett par gånger i veckan under din tid i LA. Faktiskt oftare än när du bara bor 30 mil bort! Det är alltid roligt att läsa det du skriver även om det inte hänt så mycket uppseendeväckande utan bara vanliga vardagshändelser! Du har en förmåga att formulera dig så att det känns som om man som läsare känner det som om man är på plats tillsammans med dig!

  [Reply]

  Linnéa:

  tack du gulle mamma! :kiss:

  [Reply]

 2. 17 Dec 2012 · 9:42 f mCatti

  Så härligt det låter, och sanden ser verkligen jättemjuk och härlig ut! :)

  [Reply]

 3. 19 Dec 2012 · 5:27 e mannelie

  Wow! Florida och Miami, vilken dröm!! Jag vill se bilder på huset, det lät så mysigt. Och stranden ser underbar ut! För att inte tala om hur fantastiskt det lät med NBA, vilken dröm!

  [Reply]

  Linnéa:

  Ja, jag ska försöka komma ihåg att visa lite bilder på huset så du får se. Det var absolut inget värstinghus men helt okej :)

  [Reply]

 4. 19 Dec 2012 · 5:28 e mannelie

  För övrigt slocknade även mitt kommentarsfält helt när jag var i USA, vet inte varför :)

  [Reply]

Tyck till