Mediciner och hemlöshet

Hej på er. Hoppas att ni har sovit gott! Själv har jag min sömn framför mig, härligt! Här i L.A. har vi det bra. Det kan vara lite påfrestande att bo sex tjejer tillsammans när man är van att vara själv så mycket, men det går bra :) I dag hade vi dansmania då vi bara körde på och fuldansade i vardagsrummet :)

Något som inte har varit så bra på senaste är mina utslag. Har varit riktigt besvärligt faktiskt och jag har behövt ta mina extra-mediciner ganska många och ganska ofta. Jag har svällt igen i halsen, haft mycket utslag och svällt i ansiktet också. Det har lett till att mina sådana mediciner, som jag ska ta när det blir extra dåligt, snart är slut. Dessvärre går de inte att få tag på här utan recept (från en amerikansk läkare, jag har ju recept hemma), men kanske kanske kaaaanske har jag hittat en nu som kan hjälpa mig. Håll tummarna! Annars kommer ju M om två veckor och då kan han ha med sig nya till mig, men två veckor är ganska lång tid om det skulle fortsätta såhär…

Men men. Man hade ju kunnat ha större problem. Några som har ett lite kämpigare liv än mig kommer jag att få möta i morgon. Då ska vi till ett område här i L.A. där hela 33% av alla som vistas där är hemlösa. Många av dem lider ju av missbruk och psykiska sjukdomar också. Där ska vi dela ut mat tillsammans med en ganska stor organisation här i USA som heter Dream Center. Det är en kristen organisation som har ganska många olika välgörenhetsprojekt. Det ska bli väldigt intressant, men säkerligen väldigt tufft också!

Nu ska jag sova och hoppas att jag drömmer fina drömmar. I natt drömde jag att mina framtänder liksom ramlade av. De smulades sönder som vore de gjorda av socker. Och jag bara ”men guuuud, hur är det nu med min tandläkarförsäkring nu igen???!! Kan jag få hjälp med det här!!!?!” :)

*tar en flourtablett och hoppas tänderna blir glada*

Ha en fin dag! God natt :)

  1. 29 nov 2012 · 9:13 f mLi

    Haha, en vän ringde igår och berättade att hon drömt att hennes tänder ramlade ut. Skitläskigt så klart, men så kollade hon upp det i en drömtydningsbok och där stod det att det är en vanlig dröm och att det betyder att man står inför ett vägval/beslut som är svårt att ta och att man velar.
    Sen om man vill tro på det är ju helt valfritt. :tongue:

  2. 29 nov 2012 · 9:24 e mMatilda

    Ååh, jag som hade hoppats att dina utslag skulle ha blivit bättre nu!!! Surt! :(
    Sköt om dig, och hoppas ni får en intressant och spännande dag imorgon! Kram!

  3. 30 nov 2012 · 7:39 f mEmma

    jag drömmer alltid att mina tänder ramlar ut när jag är mycket stressad…nästan varje natt i perioder…det är tydligen väldigt vanligt stress-symptom har jag fått veta på senare tid :) jag trodde att det bara var jag som höll på att bli galen…hehe

  4. 03 dec 2012 · 7:46 f mLinnéa

    haha, vad intressant :)

  5. 03 dec 2012 · 7:48 f mLinnéa

    Ja, jag var i en svacka där nån vecka men nu är det lite bättre :) Hoppas allt är bra med dig Matilda! kram

  6. 03 dec 2012 · 7:48 f mLinnéa

    vad roligt att det är en grej det här med tänderna. Undrar varför det är så :)

Tyck till