Marknad och lunch vid havet

I dag har vi varit på en marknad i Torrance, som ligger ganska nära oss. Där fyndade jag nagellack BILLIGT! Bl.a. ett OPI nagellack för 7kr, Och sedan 4 China Glaze nagellack för sammanlagt 14 kronor… Ja, ni hör ju! Jag tror dock att vi var ganska mätta på shopping, för förutom nagellacken så blev det inte så mycket mer.

6829

Marknaden heter Roadium market och ligger på 2500 Redondo Beach Blvd i Torrance. Det kostar 1,25 $ att gå in men det sparar man snabbt ihop om man handlar.

6825

Det var ju en hel del ”skräp”, men om man vill köpa billiga Converse så kan man ta sig en tur hit.

6828

”Heaven, I’m in heaven”

Efter en stund på marknaden styrde vi bilen ner mot havet och ett område som heter Rancho Palos Verdes. Där ligger en lyxig resort (Terranea Resort) som har en restaurang vid havet, som vi blivit tipsade om. Nelson’s heter den och förutom det otroliga läget så hade de även väldigt god och prisvärd mat! Mums! Efter maten strosade vi runt ett tag och tittade på den fina utsikten innan vi åkte hem igen.

6852

6857

Glada tjejer!

6863

Smarrig kalkonsallad. Det på toppen som ser ut som ost är i själva verket typ strimade nachochips. Gott!

6882

Restaurangen…. Då kanske ni förstår vad jag menar med ”det otroliga läget” :)

6888

Mys i solen

6960

Ganska ofta flög nåt gäng med pelikaner förbi.

6977

Snyggt golv hade de också på den där resorten. Sådär snyggt att man blev sugen på att stanna där någon vecka eller två (eller tre).

Nu sitter vi här i köket och läser vetenskapliga artiklar och skriver på vårt arbete. Eller ja, jag har inte hunnit börja med det än – jag var ju tvungen att blogga först :) Men nu så! Hej vad skoj! Vetenskapliga artiklar! Det bästa jag vet!

*grumpy face*

puss!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Tyck till