Om en månad…

..så är jag på väg till USA. Nu börjar resan närma sig och det har faktiskt flyttat in lite fjärilar i magen. Dessvärre bor det några små troll där också som undrar hur jag ska klara mig utan Signe i sju veckor… :( Och hur hon ska klara sig utan mig!? Tänk om hon blir sjuk och dör, säger trollen. Börjar typ gråta bara av tanken. Mitt hjärta som betyder allt för mig, INGET får hända henne.

Men det ska det ju inte heller, eller hur? Bra.

usa

De här bilderna är från våran roadtrip förra året och den översta bilden visar mig på piren i Santa Monica, LA och sedan mina fötter vid Marilyns stjärna vid Hollywood Blvd. Tänk att jag ska få åka dit igen! Den här gången blir det fem veckor i Los Angeles och sedan två veckor i Sarasota som ligger i Florida. Kommer hem några dagar efter julafton så jag ska alltså fira jul i julgalningarnas land. Det lär ju bli spännande :)

 1. 11 Okt 2012 · 1:02 f mMaddo

  Vad är det för typ av resa som du ska göra och med vem ska du åka med? :) Kramar!

  [Reply]

  Linnéa:

  Jag ska åka med skolan så jag reser med klasskompisar :) Jag är med i en grupp på fyra tjejer och så ska vi bo med två andra, så vi blir sex tjejer som hyr ett hus tillsammans i LA :) Inte så tokigt!

  [Reply]

 2. 11 Okt 2012 · 10:58 f mJenny

  Det kommer att gå jätte bra! Förstår dock din oro men tiden kommer att gå undan och Signe har förmodligen det jättebra hemma i Sverige :) kram på er!

  [Reply]

  Linnéa:

  Jo, hon ska ju få vara med mattmor och mattfar som hon ÄLSKAR! Det är ju värre för mig. Jag kan ju liksom inte säga till henne att ”jag kommer tillbaka snart och jag älskar dig!”… :(

  [Reply]

 3. 11 Okt 2012 · 3:56 e mFotograf MissJeni

  åhhh vad roligt!! det kommer bli en underbar resa ska du se, trollen kommer flytta ut från magen, ni kommer båda klara er galant :D Men jag förstår dig!!

  [Reply]

  Linnéa:

  Jo, det kommer ju gå bra.. Det är ju värst för en själv… :)

  [Reply]

Tyck till