Bloglove: Persiljas Hus

persiljashus

Nu kan jag inte hålla mig längre, nu MÅSTE jag bara tipsa om den här härliga och inspirerande bloggen Persiljas Hus. Den drivs av jordens mest kreativa och påhittiga människa tror jag, och handlar mestadels om inredning. Gillar ni kitsch, gammalt och charmiga och personliga hem så ska ni kika in här. Vill ni att allt ska vara vitt vitt vitt där hemma, så kan ni nog gå in hit med och liksom bli lite mer färgglada ;)

Jag får massor med idéer och inspiration från den här bloggen. Att jag inte gör så himla mycket av min inspiration är en annan femma ;) Jag tycker den är helmysig i alla fall. Och så drivs den av en Luleåbo, det ni!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

  1. 22 sep 2012 · 4:30 e mPersilja

    Nämen ojojoj vilka sköna ord! Rodnar och blir mallig så jag spricker. Tack. ♥

Tyck till