MIN Signe!

halsband signe

I dag har jag hämtat ut en namnbricka till Signe som jag beställt från Djurmagazinet. Den kostade bara 59:- och det är ju en himla bra och billig försäkring om Signe någon gång (gud förbjude) skulle springa bort. Jag har själv tagit hand om totalt fyra (!) bortsprungna hundar genom livet och ingen av dem har haft något telefonnummer på halsbandet så att jag kunnat ringa ägaren på en gång. Istället har jag fått gå via polisen och ibland tar det väääääldigt lång tid.

Nu hoppas jag att om Signe någon gång skulle komma bort (gud förbjude!!!), så ringer de direkt till mig eller M då våra nummer står på baksidan av brickan.

En superbillig försäkring till din hund! Har du inte skaffat någon så gör det NU! Man kan ju även beställa sådana här att ha på sitt bagage när man reser eller på något annat viktigt.

Så, det var dagens supertips från mig :)

  1. 18 sep 2012 · 11:48 f mDB

    Funderar ofta på det där men tar aldrig tag i det! På Wilmas sele kan man skriva i telefonnummer, men det har blivit suddigt och syns dåligt. Den där brickan såg dessutom fin ut på Signe.. ! :)

  2. 19 sep 2012 · 9:58 f mLinnéa

    Ja, jag har också tänkt mycket på det där. Hade en sådan där liten ”kapsel” tidigare, som ett litet rör där man kan sätta i en lapp med namn och telefonnummer, men den ramlade bara bort. Nu har ju inte jag haft den här brickan nå länge, men den känns ju betydligt mer stabil och så är den ju ganska fin också :)

Tyck till