appelpaj

”Världens godaste äppelpaj” var precis det jag googlade i helgen och hittade det här receptet. Och vet ni; titeln håller vad den lovar :) Hemligheten är att det innehåller flingsalt. Mums! Och vad är enklare att bjuda på än smulpaj och mer passande i skördetider än äpplen? Kanske något för helgen? Jag använde fiberhavregryn när jag bakade, men det går nog lika bra med vanliga. Hoppas det smakar!

 1. 13 Sep 2012 · 11:54 f mDB

  Tack så mycket, jag bytte den igår :-)

  Utslagen finns alltid på kroppen, men dom kan variera i storlek och tjocklek.. Oftast kliar det inte om man är noga med att smörja dagligen och tänka på vilka kläder man har på sig. Men det är inte alltid man hinner hålla det mjukt, speciellt under vintern blir det lätt torrt och tjockt och då blir det också fler klådperioder. Det kan det vara riktigt segt att ta fel byxor till jobbet en dag t ex !

  Så gott med paj.. man blir riktigt sugen!

  [Reply]

  Linnéa:

  Vad jobbigt :( jag har haft en massa nässelutslag sedan i april och jag håller på att bli TOKIG!

  baka den här pajen, jag lovar att du inte ångrar dig :D

  [Reply]

 2. 14 Sep 2012 · 3:45 e mHanna

  Ååååh, gissar att det var den du hade med till mig. Den var verkligen världens godaste äppelpaj på riktigt!!! Får lov att göra den imorgon! :)

  [Reply]

  Linnéa:

  Ja, gör den! Mums!

  [Reply]

Tyck till