Men hej!

Vi har landat i Sverige igen och ni vet ju vad man säger; borta bra men hemma bäst! Här finns ju Signe, svettfria dagar och toapapper som är lagom mjukt ;) Skämt åsido, vi har haft det jättebra! Men det är ändå skönt att vara hemma igen och den här hösten som nalkas känns inte alls så tung. Det ska faktiskt bli roligt att åka tillbaka till Umeå även om jag gärna hade sett att jag fick ta M med mig såklart. Hipps vipps så är November här och det betyder en långresa till USA! Då kanske ni förstår varför hösten inte bara känns grå och trist :)

En annan rolig grej som jag gärna pushar för här är nystartade Eloge Magazine!

eloge

Som jag har väntat på det här! Jag har till och med skrivit till bloglovin’ och bett dem göra en förstasida liknande den som blogg.se har fast där bloggar från alla olika portaler skulle få plats, eftersom jag tycker att det är ett bra sätt till att få tips på bloggar som inte har hundratusen läsare om dagen. Så det här initiativet ger jag en stor tumme upp till och hoppas att det går bra för dem!

eloge2

Lite extra roligt var det ju såklart att jag kunde hitta mig själv på framsidan :)

 1. 27 Aug 2012 · 8:10 e mTess S

  Läste Eloge Magazine tidigare idag och blev glatt överraskad att den var jordnära och mysig att läsa. Ser fram emot nästa nr.

  [Reply]

  Linnéa:

  Ja, det känns som ett jätteroligt initiativ :)

  [Reply]

 2. 27 Aug 2012 · 10:51 e mAnnaMalin

  Vad glad jag blir för ditt inlägg Linnéa! Tack snälla för dina ord – vi suger åt oss ;-) Kramar!

  [Reply]

  Linnéa:

  Vad bra, gör det! Heja heja!

  [Reply]

 3. 28 Aug 2012 · 9:56 f mAngie

  Men va roligt!! Å söta var ni ju som vanligt :smile:

  [Reply]

Tyck till