Jouren

Du gamla du tjocka du uppsvällda hals.

Hade ju tänkt fira nationaldagen med att plugga till morgondagens tenta, men ibland gör man visst vad som helst för att slippa… ;)

Fick besök i går av F&M som skulle sova hos mig på väg söderut. Efter att jag vinkat av dem i morse så gick jag och la mig en liten stund igen. Sen vaknade jag av att halsen var tjock och jag fick panik. Jag har ju haft någon typ av allergisk reaktion som främst har visat sig genom att jag haft en jvla massa utslag, men även ont i lederna och uppsvällda händer och läppar. Det har ju inte varit livshotande direkt men när det satte sig på halsen kändes det ju annorlunda…”Blir det inte tjockare än såhär, eller håller det på att tjocka igen helt nu?” Ringde och väckte min stackars syster som knappt fick ett ord ur mig då jag grät. Försökte ringa en massa nummer för att höra var jag skulle vända mig, men det var bara avslaget. Till slut fick min kusin komma och köra mig till jouren. Och stackars han, för jag kunde knappt prata med honom heller på grund av min panikattack light när jag ringde…

Det blev inte värre men halsen är fortfarande svullen så jag sitter nu och väntar på en läkare och hoppas att jag kan få någon kortisonkur eller så. Vi får se… Men jag kan andas! Det är bra.

Hipp hipp hurra för Sverige i dag!

  1. 06 jun 2012 · 1:44 e mJosefin

    Usch, hemsk känsla!!! Hoppas du får något som lindrar och får veta vad det beror på!!

    En gång när jag var sjuk vaknade jag mitt i natten av att jag knappt kunde andas alls för det var så tjockt i halsen, bara väste, och jag fick också panik. Sedan blir det ju ännu värre när man får panik och gråter för då blir det bara ännu svårare att andas.

  2. 06 jun 2012 · 3:58 e mLisette

    Usch vilken panik!

Tyck till