New girl

negrl

Åh, vad jag älskar den här serien! Jag är egentligen ingen seriejunkie sådär, men med den här så kan jag liksom inte sluta titta. Och jag som inte är så himla lättroad när det kommer till film och tv, skrattar faktiskt högt åt den här. Åh, feelgood! :)

Den går på TV4 på torsdagar klockan 21:25. Se se se! :)

  1. 29 apr 2012 · 8:58 e mAnnaMalin

    Sv: Ja just ja, tack för tipset! :-) Man brukar ju se sådana där tomma rullar en del i butikerna ju.

    Och jag håller med – den serien är grym och även jag är fast! :-) Den är verkligen feelgood som du skriver.

    Kram!

  2. 29 apr 2012 · 9:15 e mFrida

    Jaa, den är ju göörmysig den serien! Har dock bara sett ett avsnitt än så länge, men det räckte! Jag tycker den är riktigt rolig och man blir bara så varm och glad av att se den! :)

  3. 29 apr 2012 · 10:59 e mannelie berg

    Åå jag älskar den här serien!! Man blir så glad av den :)

    Åå vad avundsjuk jag blir på att du ska åka till Fuengirola! Jag vill flytta dit! Haha. Jag kan verkligen rekommendera ett besök till den lilla byn Istán, speciellt om man vill komma ut till det inhemska och vackra :) Ett tips är att hyra bil för jag tror inte att det går att ta sej dit med buss, i alla fall inte upp på bergen. Plus att att det finns så många vackra ställen att stanna på under vägen dit! Itsán ligger ca 7-12 mil ifrån Fuengirola så det är en bit att åka. Ett annat bra tips är att besöka Míjas. Ett mer turistbemannat ställe med UNDERBAR utsikt över stan och havet.. Åå så vackert där är. Míjas ligger i Fuengirola och dit går det bussar :)

    Jag har en fundering! Jag och Richard ska göra en liknande resa till USA som ni gjorde 2011. Och jag undrar om du har något bra tips på hotell/motel/boende i San Fransisco? Nån sida eller vad som helst :) Hur bodde ni och trivdes ni? åå det känns som en djungel där ute!

  4. 29 apr 2012 · 11:19 e mHanna

    Ååå, visst blir man lycklig av den!? Tänk att ha en Jess i sitt liv! <3

  5. 30 apr 2012 · 9:54 f mLinnéa

    Tack för tipsen!

    Men snacka avis jag blir nu när ni ska få åka till USA! gaaaah! gud vad kul! jag längtar tillbaka såå jäkla mycket!

    I San Fransisco bodde vi på ett hotell som hette Renoir Hotel. Det låg på 45 McAllister Street (www.renoirhotel.com). Var väl inget speciellt egentligen men låg väl ganska bra ändå så helt ok.

    Vi bokade ju alltid hotell någon dag innan via hotels.com. för det mesta väääldigt smidigt. vet inte riktigt vad vi hade gjort utan den siten :) ett tips!

    alla hotell i en stad finns inte med där (det kan man ha i åtanke om man inte hittar ngt som känns bra), men ofta finns det ju massor. man skriver bara in vilka nätter man vill ha och i vilken stad så kommer det upp alternativ. Där kan man läsa reviews också, så att man vet att man inte hamnar i nån skum stadsdel och nåt konstigt hotell.

    Hade ni tänkt boka alla hotell innan ni åker?

  6. 01 maj 2012 · 10:36 f mannelie

    Åå tusen tack för tipsen! Richard har koll på hotels.com så vi får hålla utkik där! Vi vet faktiskt inte om vi ska boka alla hotell innan vi åker. Vi ska åka i höst och blir borta 5 veckor så det känns lite väl tråkigt att boka allt och låsa upp sej innan resan ens har börjat :)

    Det är just san fr. som vi är lite osäkra på. Richard har gjort en sån här resa förr men bodde då hos en vän i san fr. I los angeles o las vegas verkar det något enklare att hitta boende till mänskliga priser men san fr känns både dyrare och svårare! Om du har några andra tips så får du gärna hojta till så vi inte missar något ”to do” på en sådant äventyr! :)

  7. 02 maj 2012 · 7:42 e mZarah-Lou

    Den går på fredagar dock, men nu i veckan går den på tors pga. hockeyVM på fredag. Även Let’s dance är flyttat till torsdag :)

Tyck till