20120407-134123.jpg

20120407-152246.jpg

  1. 07 apr 2012 · 5:30 e mFotograf MissJeni

    vilken cooling :D

  2. 09 apr 2012 · 10:16 f mÅsa

    Rackarns fina bilder på en rackarns tjusig hund!
    : D

  3. 10 apr 2012 · 12:55 e mFrida Öhrman

    Vilken snygging! Har länkat till din blogg från min, gillar verkligen din blogg :)

  4. 10 apr 2012 · 4:16 e mFrida Öhrman

    Du har blivit utmanad ;) mer info hittar du här http://fridasofia.se/blogg/11-question-tag

  5. 10 apr 2012 · 6:16 e mFrida

    Fiiiina tjejen! :D

  6. 10 apr 2012 · 7:41 e mJH

    Jag kopierar mitt inlägg från kakan.se här, för du verkar ha samma snedvridna, vidriga och diskriminerande syn på våld och mord:

    ”Varje gång jag läser om det, för det händer HELA TIDEN att kvinnor mördas, förföljs och förtrycks av män i deras närhet, blir det riktigt tungt i mig. Jag blir så otroligt ledsen för deras skull”

    BETYDLIGT fler MÄN mördas, och enligt BRÅs statistik 2009:12 är våldet inom parrelationer JÄMNT fördelat mellan könen. Studien får stöd av liknande studier gjorda i Norge, England, USA och Kanada som fått liknande resultat. Studierna visar även att det är oftast kvinnan som börjar slå samt att kvinnan i högre grad 3:4 använder vapen eller föremål för att kompensera sin fysiska underlägsenhet.

    Ca. 30% av de som dödas i parrelationer och det är ingen liten siffra. Män i helhet är betydligt oftare offer för misshandel än kvinnor. Trots detta satsar staten hundratals miljoner kronor för att bekämpa ”mäns våld mot kvinnor” och inte en enda krona för män – just för att de är män. Nyligen fick det enda killjouren stängas ner då staten inte ville stödja den, samtidigt finns det fler än 55 tjejjourer som kontinuerligt får stöd av staten. RKUF samt ungdomsstyrelsen gör årligen speciella projekt riktade endast för tjejer. Liknande projekt görs inte för män/pojkar trots att de mördas oftare, misshandlas eller tar flest självmord. Det är inte politiskt korrekt att ta upp de områden där männen är offer i enlighet med statsfeministernas åsikter där männen flyger igenom livet på en räkmacka samtidigt som livet är ett helvete för kvinnor. Just det sistnämnda – att media ständigt målar kvinnor som offer kan man ta upp i argumentationstekniken ”maktanalys”. De som har ”makt” anses alltid vara de onda, medan de andra är de ”goda”. Det är betydligt lättare att diskriminera de som har ”makt” (män” – du läser väl aftonbladet?) än de som målas upp som offer. Just därför innebär det en oerhörd stor makt att vara ett ”offer” i Sverige och detta kan lätt ses med grumdläggande vardagslogik över vem det satsas över. Det är betydligt lättare att diskriminera män, svenska, vita och heterosexuella än kvinnor, invandrare, svarta eller homosexuella .

    Men vad gör du? Skiter totalt i alla offer som råkar vara män, och det är aaaalltid såååå synd om kvinnor, eller hur? Allt våld är fel och ska bekämpas. Tydligen är det så pass svårfattad av feministiska sympatisörer eller individer som endast kan tänka på sitt egna kön.

  7. 10 apr 2012 · 7:59 e mLinnéa

    Jag tror att du missuppfattade min kommentar som jag antar att du syftar på, eller så läste du inte allt vad jag skrev.

    Jag skrev bland annat; ”Sen får man också inse att detta är något som inte bara sker från män till kvinnor och i heterorelationer.”

    Jag tycker att det är väldigt tråkigt att du kommer in på min blogg och hävdar att jag ”skiter totalt i alla offer som råkar vara män”. Jag känner inte igen mig i det du skriver, vilket gör att jag inte tar åt mig av din hårda ton.

    Och nej, jag läser inte aftonbladet.

  8. 10 apr 2012 · 9:14 e mAnnaMalin

    Sötaste Signe! Och hur COOL får man vara?! ;-) Hoppas ni hade en fin påsk!!

  9. 10 apr 2012 · 10:23 e mJH

    Det var det svaret som jag skrev på ”kakan.se”. Om jag specifikt svarar på din kommentar:

    ”Linnéa

    Självklart är alla mord väldigt hemska. Att ta livet från någon är väl det värsta en människa kan göra, men jag vill påstå att det är ett mycket större samhällsproblem och mer traumatiskt (om mord kan ha olika grader av trauman, förstå mig rätt) att bli mördad av en närstående än av någon okänd. (Att bli mördar av en okänd mördare ute på stan är väldigt låg sannolikhet, det händer väldigt sällan. De flesta mord som sker är ”inom slutna kretsar”/av inblandade).”

    ”Påstå” är ingen vetenskapligt argument. Intressantatt du kommer in på dessa områden med endast fantasier.

    ”Att en man utövar makt och fysiskt- och psykisk våld mot sin flickvän/fru/tjej är dels ett stort problem för att det är så skamfyllt. Många lägger ansvaret på kvinnan ”varför stannade hon?” ”Varför lät hon det gå så långt?” och att berätta för någon att man har blivit slagen är fyllt av skamkänslor för egen del.”

    Man? Ja, det är ju endast män som utövar våld i relationer. När en kvinna som använder fysisk eller psykisk våld gör det endast i självförsvar . I den undersökningen jag nämnde i min förra kommentar står det klart och tydligt att våldet är jämnt fördelat mellan könen i parrelationer. Och snälla, sluta fantasiera och håll dig till fakta. Många lägger ansvaret på kvinnan? Vem är dessa ”många”? Det är för övrigt ingen vetenskaplig term, inte heller är ditt påstående det. För övrigt är det bevisat att kvinnor tycker om ”bad boys”, eller rättare sagt män med social status (vilket ”bad boys” har mer än ”whimps”).

    ”De flesta förhållanden som slutar i misshandel, eller i värsta fall mord, börjar aldrig med en misshandel. Mannen är aldrig aggressiv i början, för då skulle de allra flesta kvinnor gå. Misshandeln är något som ökar successivt, och varje gång det blir ”fel” så lovar mannen bättring och kvinnan tror på det. Man måste förstå att det är psysisk misshandel och att dessa kvinnor inte mår bra.”

    Igen, du gör en polering mellan män–>kvinnor. Politiskt korrekthet? För övrigt står kvinnor för den högre andelen psykisk våld.

    ”Anledningen till att särskilt lyfta upp den här typen av mord/brott är för att det kan hjälpa kvinnor och närstående att tyda och se signalerna innan det är för sent. Sen får man också inse att detta är något som inte bara sker från män till kvinnor och i heterorelationer.”

    På vilket sätt ska din sista mening kopplas ihop resten av din kommentar? Gång på gång ser du en händelse där kvinnan är alltid offer, och mannen alltid gärningsmannen. Den lilla fjuttiga kommentarer utan några påståenden rättfärdigar inte din ignorans mot manliga offer.

    ”Jag kan inte riktigt se samma anledning till att lyfta upp andra typer av mord på samma sätt, även om man såklart kan skriva om dem också. Men det här som du tar upp nu Kakan, är ett samhällsproblem! Våld mot kvinnor är ett samhällsproblem som har mycket med makt att göra. Man måste belysa detta för att få folk att inse att det kan hända vemsomhelst.”

    Där kom det – ”våld mot kvinnor”. Du visar tydligt vad för åsikter din lärare hade. Sverige är det enda landet i världen där våld i parrelationer begränsas till ”männens våld mot kvinnor”. Ett högst politiskt begrepp som myntades bland annat av fanatikern Eva Lundgren som ett sätt att skapa en homogen grupp av kvinnor och måla de som offer i enlighet med maktanalys och dess privilegier. Du vet inte hur ofta ”männens våld mot kvinnor” har kritiserats i open source formatet bland de som strävar efter jämställdhet för att vara ett feministiskt samt politiskt laddat begrepp. För oss är det självklart att allt våld är fel – även våld mot män – och den rätta benämningen ”våld inom parrelationer”. Open source löste problemet med att ha elitiskt utvalda personer inom de medier som var tillgängliga för människan förr (tidningar, TV etc.) till att vem som helst kan kritisera, kommentera och publicera fakta och bevis. Den elitiskt och politiskt laddade ”våld mot kvinnor” är bara ett begrepp av det förflutna och numera ett döende form dör fler och fler lämnar det begreppet inklusive flertalet av Sveriges kommuner som går att ses på Pelle Billings blogg efter påtryckningar. Samhällsproblemet är precis det att man ständigt, i alla former, målar kvinnor som offer och männen som gärningsmän. Ett samhällsproblem som sträcker sig från socialen där mamman nästan alltid får ensamrätt i vårdnadstvister och pappan, per automatik, är det sämre och minst lämpade föräldern, till juridiken där männen döms hårdare för samma brott än kvinnor – om de döms alls det vill säga. Oftast, speciellt i sexrelaterade brott, frias kvinnan för brott för att de, trots att de varit gärningsmän, ses som ”offer”. Se PBs blogg för exempel. DET är ett samhällsproblem man inte kan läsa om på Aftonbladet eller en åsikt din lärare kommer ha.

  10. 12 apr 2012 · 5:58 e mannelie berg

    Men ååå! Jag dör! Haha! :)

  11. 13 apr 2012 · 11:46 f mEn chic mammas bekännelser

    men sötnosen då :P allt bra?

  12. 27 apr 2012 · 5:40 e mLinnéa

    Åh tack ska du ha, vad roligt!

Tyck till