20120323-125005.jpg

Okej. Första överraskningen blir att vi får pengar i dag och det känns ju liksom som en fulländad fredag på något vis. Men SEN så får jag veta att den där omtentan från helvetet som jag kämpat med har jag fått VG på! Så underbart skönt så jag tror jag svimmar av. MEN det slutar inte där för sen överraskar baby med att komma hit i morgon ”för att fira min tenta” och vara med mig tills på tisdag!! Woho! Världens bästa fredag!!!

Utropstecken!!!!!!

  1. 23 mar 2012 · 4:07 e mJulia

    Men först och främst GRATTIS. Härligt med tentan!!

    Sen håller jag med om att det är en riktigt fin fredag, önskar dock att jag hade mitt hjärta hos mig jag med (vi firar tre månader idag, hihi).

  2. 23 mar 2012 · 5:38 e mAnna

    Härlig fredag! :) grattis till tentan, och resten ;)

  3. 25 mar 2012 · 9:51 f mEmma

    så underbart! måste bara fråga, din cykelkorg, ser ju att det är en sån som man bara hänger på styret. fungerar det bra? jag cyklar under sommarhalvåret och behöver en korg men har var lite fundersam till sånna som man bara hänger.

  4. 28 mar 2012 · 12:18 f mLinnéa

    Ja, alltså nu gick precis den här korgen sönder efter att du skrev kommentaren, haha. Men den har varit ute hela vintern så det är väl därför..

    Det har funkat okej. De är ju billiga på biltema. Men det har faktiskt hänt att den har hoppat ur, men det är ju bara att spänna fast den med en kattstrypare eller något. Men har du en fin och bra cykel kanske du ska satsa på en bättre korg också än en sådan från biltema.

    Men jag ska nog köpa en sådan här igen, men så var jag inte så jädra noga heller ;)

Tyck till