Bloglove: Petra

petras

Ingen är nog gladare än JAG över att Petra har börjat blogga igen! :)

Många bloggar är, trots underbara vardagsfoton, väldigt opersonliga. De ser likadana ut, de tar upp samma saker och känns liksom ytliga och stela. Men Petra tar inte bara underbara bilder (hon är jätteduktig!!), hon skriver väldigt personligt, inspirerande, roligt och fängslande också även om hon inte alltid skriver om något särskilt. Bloggen kanske bara visar en liten del av henne, men det känns som att jag känner henne. Som att hon är min roliga lilla gravida skånekompis som jag bara tycker är så jäkla grym hela tiden! Grym på att fota, grym på att inreda, grym på att måla upp bilder av hennes vardag i bloggen och grym på att bara vara Petra.

Sen är bloggen väldigt snygg också. Och Petra med för den delen.

Låter det som att jag är kär i Petra? Det är jag inte! Men jag är definitivt in bloglovin’.

Hade Petra bott någorlunda mer rätt i landet, hade jag nog bjudit ut henne på kaffe och glass.

Mer bloglove.

  1. 25 Jan 2012 · 7:26 e mPetra

    sv: tack för boktipset!! :) Detta inlägget ska jag spara till en dålig dag så jag kan läsa och bli glad igen! Haha ;)

    [Reply]

Tyck till