Bloglove: Nanschtin

Då jag inte har ngn bloggroll i min meny, så tänkte jag att jag skulle göra några inlägg emellanåt med bloggar som jag tycker om eller vill tipsa om. Sen kan man hitta alla samlade under kategorin bloglove. Det blir väl bra! Jag tycker själv att det är väldigt roligt att få lite bloggtips när jag kikar runt bland mina favoriter :)

nanschtin

Först ut är fina Jenny som driver bloggen Nanschtin. Jenny är norrbottning, musikant, träningsfreak, 85:a, rar och jävligt cool. Ofta vill jag vara lite mera som Jenny i min blogg (& i livet); lite roligare, lite ärligare och lite mera rå och rock n’ roll. Men det är liksom ingen idé, för jag skulle aldrig kunna vara en lika bra Jenny som hon själv är.

Jenny är skön och jävlaranamma och jag hoppas att jag får komma hem till henne på middag och alfapet snart. Gå in på hennes blogg om du vill ha roliga vardagsbetraktelser och inte så mycket censur.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

 1. 15 jan 2012 · 11:42 e mAnnaMalin

  Håller med, är kul att få bloggtips på detta sätt! :-)

 2. 16 jan 2012 · 7:25 f mTess Stil!

  bloggtips är roligt.

 3. 16 jan 2012 · 10:07 f mLi

  Åh, det är så roligt att få bloggtips! :smile:

 4. 16 jan 2012 · 5:53 e mFotograf MissJeni

  Alltid kul att få lite bloggtips :)

Tyck till