Resultatet: Grönsaksplättar

20120104-195001.jpg

Väldigt gott med tzatziki till. Och bacon om man vill ha det. Mums!

  1. 04 jan 2012 · 8:01 e mEmma

    Såg riktigt gott ut, lite som raggmunkar fast nyttigare :)
    Mixade du bara ihop allt?

  2. 05 jan 2012 · 10:06 f mLinnéa

    Ja, precis! Först strimlade jag allt grönt och sen blandade med ihopvispat ägg för att sedan krydda med peppar och örtsalt. Jag freestylade lite och hade kanske mer ägg än vad man skulle, men det är ju bara att kolla eftersom. Bara de går att steka i pannan så är det nog inte så noga. Men saltet får man inte vara snål med! :)

  3. 05 jan 2012 · 2:03 e mCatti

    Gott ska testa det. :)

  4. 08 jan 2012 · 10:44 e mstinaa

    pax få receptet!!!!!

Tyck till