Hej 2012!

Många tycker inte att det är någon särskilt med ett nytt år, och visst, det är en vanlig måndag i dag, det är det vanliga vädret, vanliga bekymmer och precis samma hallåor på teven. Men det är ändå en nystart. En måndag deluxe liksom. En chans att börja om och styra året i den riktning som du vill.

För mig är det superpeppande. Jag ska ta tag i träningen igen, även fast jag egentligen inte känner att jag har tid eller råd. Men för att må bra är det något som jag måste göra. Min kropp behöver mera muskler och min hjärna behöver känna lite träningsendorfiner och peppen över att man kan lyckas.

Jag ska sätta mig ner senare i dag och skriva upp lite punkter, mål och förhoppningar som jag har på året. Det blir nog bra det här. Man måste hänga på peppen när den kommer :)

Kram på er!

  1. 02 jan 2012 · 12:30 e melinjosefine

    Jag tycker också det är härligt med en ny start! Har inga stora löften men lite små mål och saker som jag vill ändra på.

    Ja man blir lite less på smällandet som håller på så länge. Hur reagerar er hund?! Vi bor ju lite utanför stan men det är ett stort bostadsområde så det har varit ganska mycket smällande ändå. Han var rädd hela kvällen men när vi kom bort på festen så blev det nästan bättre eftersom det var så mycket folk och ljud inne.

    Kram kram

  2. 02 jan 2012 · 3:39 e mlisa

    Heja dig!

  3. 02 jan 2012 · 3:49 e mannelie berg

    Jag har ett löfte och det är att inte köpa utemat på en månad, får se hur det går för det är då absolut min största last!

    Gott nytt år :)

  4. 02 jan 2012 · 9:51 e memelie

    Jag är inte supertaggad inför det här med träningen, varför vet jag inte för jag TRIVS verkligen inte med hur jag ser ut idag och har gjort dem senaste typ fem åren. Så jag förstår inte varför jag inte blir motiverad?

    Så istället TVINGAR jag mig iväg och försöker framstå som att jag är astaggad och då kanske jag också någon dag lyckas lura mig själv.. ;) Sedan i onsdags har jag lyckats simma 3,75 km. Det tycker jag är bra jobbat! För att vara så pass omotiverad som jag faktiskt egentligen är. Nu är det bara kosten som jag ska få ordning på, men det känns som att man (jag..) hetsäter så fort man bestämmer sig för att bli nyttig och det går raaaakt åt andra hållet.

    Men jag tänkte försöka bli av med 20 kg (japp, 20!!! kg) innan 2012 är slut. Jag hoppas så innerligt att jag klarar av det. Och att den riktiga motivationen kommer snart. Kanske när jag börjar märka resultat på det jag gör?

  5. 05 jan 2012 · 10:10 f mLinnéa

    Signe har inte märkt av dem alls när hon varit inne. Har vi varit ute har hon kunnat hoppa till av smällarna, men inget farligt. Men man vet ju aldrig när det vänder, om det smäller av precis bredvid en.. :(
    Usch, jag blir så less på allt det där!

  6. 05 jan 2012 · 10:10 f mLinnéa

    Lycka till med ditt löfte och gott nytt år :)

  7. 05 jan 2012 · 10:13 f mLinnéa

    ja, det är skitsvårt med motivationen alltså. Jag är precis samma som du. Vi får peppa varandra, säga heja heja och ”hur går det för dig just nu?”.
    Den här veckan är det ingen träning, knappt, för mig för jag har inget gymkort här i Luleå, men jag tänkte köpa när jag kommer till Umeå igen. Och då jävlarns.
    Och inget godis är det heller just nu. Men att ha nollförbud för sådant är inget för mig, det blir ju bara tråkigt då. Fast det svåra är att tillåta onyttigheter och ändå hålla det på en bra nivå. Säg till om du hittar ngt sätt :)

    Jag tycker du är duktig som har varit och simmat!

Tyck till