Avanna

avanna

Bilder från: Avanna

En jätteduktig tjej som heter Anna har webshoppen Avanna där hon säljer egendesignade kläder och prylar. Jag gillar verkligen hennes sätt att rita/måla/designa på och nu har hon tagit fram en Marilyn kollektion till råga på allt. Jag som älskar fina Norma Jean, blir ju bara såå sugen… Men vilken ska man välja? :) Jag har en t-shirt därifrån sedan tidigare och den har jag varit väldigt nöjd med.

I helgen är det fri frakt på Avanna med koden FREE + att Marilyn-grejerna är på specialpris… Skynda fynda! :)

 1. 27 Nov 2011 · 10:34 e mGarderobsgrubbel&Byråbekymmer

  Så snyggt, tack!!

  mailar dig din kod!

  [Reply]

 2. 27 Nov 2011 · 10:45 e mEmma

  den längst ner till vänster! såklart

  [Reply]

  Linnéa:

  Åh, jag är sugen på den längst ner till höger. Gillar hur håret är tecknat och att den känns mera ”Norma Jean”.. Men jag gillar leoparden på den andra som är mera ”marilyn”. Svårt, Emma!

  [Reply]

Tyck till