tuesday

Sitter på skolan nu och väntar på min grupp. Har varit och lämnat Signe med Marcus så därför är jag tidig för ovanlighetens skull. I dag ska vi pilla på ett grupparbete och sedan ha ett bokseminarium. Hela dagen i skolan och oj vad jag är taggad!!

Vi säger så i alla fall.

I morgon åker jag hem!! :)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

 1. 25 okt 2011 · 10:32 e mviktoria

  Hej hopp
  Vad kul att du skall hem. Jag skall också hem. :-) Kommer torsdag och hem lörd den 5:e nov. Om ni råkas skall till Ryssbält eller nåt i helgen så får ni gärna svänga inom.. :-) ps. Harry skall flyga för första gången.. spännande :-)

 2. 26 okt 2011 · 8:57 e memelie

  Men vaaaackra du!
  Och hoppas ni får fina dagar tillsammans nu när du är hemma :)

 3. 03 Nov 2011 · 6:43 e mLinnéa

  Det hade varit så roligt att träffa er, det var så länge sedan. Dessvärre blev det ju inte så den här gången. Men på lördag åker jag norrut igen iofs om ni är i Luleåkrokarna :)

 4. 03 Nov 2011 · 6:44 e mLinnéa

  :kiss:

Tyck till