macca

Lite väl högt kilopris för en student, men ibland får man. Hoppas nu bara att dom är lika goda som gulliga :)

 1. 17 Sep 2011 · 9:19 e mHelena

  tack , vad snäll du är. Kram

  [Reply]

 2. 17 Sep 2011 · 9:22 e mJosefin

  Måste bara skriva något som jag tänkt på. Du är verkligen en stark person som vågar flytta ifrån din sambo för att förverkliga något i livet. Dessutom verkar du vara en sådan gullig person. Du verkar var en riktigt go tjej! :) Säg till om du ska besöka Gotland någon gång, så kan vi mötas upp för en fika! ;D

  [Reply]

 3. 17 Sep 2011 · 9:44 e mLisette

  Svar: Haha, vad du är sööööt! Tack!

  [Reply]

 4. 18 Sep 2011 · 1:27 f mMalin

  (Whisper) hahaha alltså förlåt. Jag är helt trött i huvudet, jag läste verkligen ”lite högt klitoris” – och jag fattade inte vad fan menar hon? Fick läsa om raden tre gånger.. ibland är hjärnan lite för snabb med att läsa första & sista bokstaven tror jag…

  Ser så goda ut! Men jag tycker dom är lite ”papper-smak” på riktigt? Vilka e dina favvisar?

  [Reply]

  Linnéa:

  haha, nja klitoris var ju inte riktigt helt rätt ;)

  Dessa var helt okej, kanske lite ”pappriga” som du beskriver, men ändå goda. Den godaste jag ätit köpte jag dock på Heathrow och den var med någon nogat/hasselnötskräms-fyllning.. alltså OH MY GOD, den var sååå god. annars var passionsfukt och choklad rätt mumsiga :)

  [Reply]

Tyck till