1895r_v2g

Det var egentligen nollningsaktiviteter i kväll, men jag kände bara…neeej. Var inte alls sugen på något vattenkrig eller äcklig burkcider eller utgång på lokal. Nej. Så istället kom Angelica, en tjej från klassen, förbi och så såg vi på Kalle och chokladfabriken samtidigt som vi moffade i popcorn och choklad. En väldigt fin fredagskväll, tycker jag. Helt i min smak. Och filmen var ju som mysig :)

Jag känner mig så himla tråkig som inte är med på nollningen och jag inbillar mig att många tycker att jag är det, men det är inte det att jag inte vill lära känna mina klasskompisar – det vill jag! Jag är bara inte så sugen på att festa. Trist också att det allmänt anses som att man är en tråkig person om man inte gillar att dricka alkohol var och varannan helg. Men hörrni, jag kan faktiskt vara rätt kul i alla fall ;)

Nåja. Jag hoppas att jag kommer att lära känna min klass ändå, även om det kanske tar lite längre tid :) Några fina tjejer har jag redan lärt känna, så jag känner mig trygg. Jag var ju rädd för att jag inte skulle få någon vän i början, men tji det gick visst det med ;)

  1. 17 sep 2011 · 12:39 f mJosefin

    Jag hänger nästan aldrig med o festar med klassen, för jag tycker inte heller om att dricka/festa varje onsdag, fredag och lördag. :tongue: Tycker det är kul någon gång ibland, men för det mesta är det mycket mysigare att ha filmkväll! :smile: Men visst känner man sig ”gammal” och ”tråkig” ibland.

  2. 17 sep 2011 · 11:13 f mMaddo

    Jag var ju inte heller med i nollningen då när vi började.
    Men de spelar ju ingen roll, för man lär känna klassen ändå!

    Sen tycker jag att de är skit trist att nollningen ska kretsa runt alkoholen.
    Vill man inte dricka så kan man ju typ inte delta…

    kramis!

  3. 17 sep 2011 · 7:40 e memelie

    Tycker också att jag uppfattas som tråkig som inte gillar att festa eller att dansa varenda helg.
    Men jag kan inte dansa (verkligen inte!!!) och umgicks tidigare bara med de som gått dans och musikal på gymnasiet, där många efter gymnasiet fått jobb som danslärare.. Så mja, nja. Blev ju inte jättetaggad på att gå ut och dansa med dem. Och att sitta och ta ett glas vin på ett mindre ställe funkade ju såklart inte för dem, så då blev jag automatiskt den tråkiga.. Pga mina brister på danskunskaper och koordination.

  4. 21 sep 2011 · 3:28 e mLinnéa

    Ja, men precis! Men det är tråkigt att man ska känna sig tråkig för att man inte vill ”festa”. Jag är ju kul ändå juu!! :) Och du med!

  5. 21 sep 2011 · 3:28 e mLinnéa

    Nej precis. Himla tråkigt att det är så..
    Kram på dig!

  6. 21 sep 2011 · 3:31 e mLinnéa

    Det är tråkigt att känna sig tråkig!
    Och synd att man automatiskt blir tråkig bara för att man inte har samma intressen som alla andra. Jag hänger ju t.ex. hellre på stallet en fredagkväll än går ut på krogen, men då är man ju tråkig :) Och som du som hellre gick och tog ett glas vin än gick ut och dansade, men om det inte var vad majoriteten ville så blev du den tråkiga. Blä för det!
    Så får vi tänka nästa gång vi tycker att någon är tråkig ”äh, vi har bara inte samma intressen!” för det är ju så det är :)

  7. 22 sep 2011 · 8:52 f mJosefin

    Haha japp!! :biggrin: Vi alfapetar ju! ;-)

Tyck till