bokbestallning

Det känns så hiiimla kul att beställa dyra kursböcker! Och så hiiimla kul att börja gå på studiemedel igen. Tjoho!!

Eller var det tvärtom? Hmm…

Om sanningen ska fram så försöker jag att inte tänka så mycket på att jag ska flytta till Umeå i veckan. Eller, alltså jag tänker ju hela tiden på praktiska saker som att packa, beställa böcker, fixa med boendet och så vidare. Men att riktigt tänka på det, försöker jag låta bli. För skulle jag låta hjärtat riktigt fundera på hur det känns att åka ifrån M i tre och ett halvt år, så går det ju bara inte :( Då blir det inget Umeå.

Så. Jag tänker inte. Hjärtat ska få koncentrera sig på att älska istället för att sakna. Så jobbar vi.

(Och därför slutar jag blogga om det nu, för det blir ju jobbigt ser ni. :sad: Måste gå och krama på M istället…)

 1. 30 Aug 2011 · 8:36 f mJosefin

  Då skulle du gå en kurs i juridik .. Där hamnade beloppet på ca 2000 om man köpte allt nytt. ;-) Jag försöker låna det mesta och bara köpa sånt som jag tror man verkligen behöver ha eget av eller som jag vill ha kvar sedan. Fast de kurserna jag ska läsa nu verkar böckerna vara poppis till, kö på bibblan. Så nu får jag nog köpa åtminstone en tråkbok, kanske två. :stare:

  [Reply]

  Linnéa:

  Jo, jag tror juridikböcker är riktigt dyra om man jämför. Dessa böcker var dock inte alla man skulle ha. Jag sållade ganska rejält, för annars går det ju bara inte :/

  [Reply]

 2. 30 Aug 2011 · 10:05 f mK a j s a j i

  Det där var ändå billiga böcker. Vissa böcker jag har köpt kostar typ kring 600 spänn bara för EN bok, och det är bara gymnasieböcker som jag annars fått gratis. Men det är lätt att sälja kurslitteratur också, så du får en del tillbaka. Dessutom kanske du kan köpa lite begagnat också? Då kan du ju sälja dom för samma du köper dom för sen :)

  [Reply]

  Linnéa:

  Jo, jag brukar försöka hitta begagnat och att sälja gör jag alltid. Jag har ju pluggat så mkt nu så jag har kommit in i rutinerna, haha. Men dessa böcker var inte alla man skulle ha, så jag sållade väldigt mkt. Får låna och kopiera resten :)

  Det som är fördel med komvux är ju att man oftast bara har just en bok till en kurs. På universitetet kan det ju vara sex böcker till en kurs och då blir det jääävligt dyrt. Tur att biblioteket finns :)

  Begagnat är nog lättare att köpa när jag kommer på plats. Då får jag hålla utkik lite bättre :)

  [Reply]

 3. 30 Aug 2011 · 1:05 e mUh-huh-me.com ~Nettan

  Jag har nog missat att du ska studera. Vad roligt! Och tiden kommer att gå jättefort tror jag. Början kommer ju göra mest ont sen blir det ju rutin på det hela! Lycka till! :smile:

  [Reply]

  Linnéa:

  Tack :)

  [Reply]

Tyck till