Nu har även jag vågat

elfsminket

Vågat vaddå? Jo, att beställa smink från E.L.F! :) Hela mitt förnuftiga sinne funderar ”men kan verkligen ett sådant billigt märke vara BRA!?” Och ja, det får vi väl se :) Om mineralsminket är lika bra som det jag använder nu så kommer jag ju spara hur mycket pengar som helst. Det här sminket är så jävla billigt, så det är inte klokt. (Alltså det är inte klokt!) Allt detta på bilden, plus någon foundation till, köpte jag för ca 320 kronor inklusive frakt. Det är så sjukt. (Sjukt!)

Så. Nu ber vi till gud att sminket är bra också. Har ni testat?

HÄR hittar ni webbsidan.

 1. 29 Aug 2011 · 9:19 f mK a j s a j i

  Jag förstår inte heller, KAN det verkligen vara bra?

  [Reply]

  Linnéa:

  Time will tell :)

  [Reply]

 2. 29 Aug 2011 · 9:23 f mCatti

  Du får redovisa sen om det var bra :)

  [Reply]

  Linnéa:

  Absolut!
  Kände bara att det är såå värt att testa, för OM jag gillar det: förstå vad bra!! :D

  [Reply]

 3. 29 Aug 2011 · 11:51 f mAnnica

  Jag älskar smink från elf! :D Har bloggat en del om deras produkter :)

  [Reply]

  Linnéa:

  vad roligt, hoppas att jag också gör det då :)

  [Reply]

 4. 29 Aug 2011 · 6:42 e mDB

  oj ja, det var verkligen billigt. blir spännande att se vad du tycker om det!

  [Reply]

  Linnéa:

  Jaa, jag vill att det dimper ner i brevlådan nuuuu!
  Och hoppas verkligen att det hinner komma innan jag flyttar :O

  [Reply]

 5. 31 Aug 2011 · 5:17 e mVictoria

  Jag har beställt därifrån! Och sminket gör ju kanske inte underverk, men med tanke på priset så är det bra tycker jag! Ska nog lägga in en beställning till jag också :) Men berätta gärna sen vad du tyckte om det!

  [Reply]

 6. 05 Sep 2011 · 9:38 f mSandra

  Jag har nyss gjort min andra e.l.f beställning nu när det var 50% rabatt och längtar extremt:D Ett tips är att beställa det mesta från deras studio line eller mineral line eftersom att det mesta från deras vanliga inte är det bästa :( Jag har primern och nagellacket och det funkar jättebra och även fougen men måste meddela att pigmenteringen inte är den bästa och kan kännas lite ”mjölig” Hoppas du kan skriva recensioner på allt så man får höra lite till min tredje beställning :)

  [Reply]

Tyck till