Jag tänkte presentera första delen i visningen av Drömvägen. Vi börjar med vardagsrummet! Här har jag fått rosa- och turkosförbud, men det har ändå smygit in någon liten rosa kudde i väntan på att jag ska sy nya :) Det här rummet är ganska grabbigt, jag har fått hålla allt det tjejiga till de andra rummen ;) Soffa hade vi tänkt köpa en ny, men vi får se när den dagen gryr. Den vi har funkar i alla fall bra just nu och här finns det plats för många och mycket musik :)

[Klicka på bilderna för förstoringar]

[singlepic=419,320,240,,]

Jazz-väggen. Det enda i det här rummet som vi ändrat på. De andra väggarna, golvet och taket har vi inte gjort någonting med.

[singlepic=420,320,240,,]

Nya hyllor, bord och tvbänk. Allt från Ikea såklart :)

[singlepic=421,320,240,,]

Utgång till den stora och härliga altanen. Perfekt på fester och mysigt att tända ljus där ute när det börjar bli mörkt.

[singlepic=422,320,240,,]

Multimedia-hörnan. Och så Marilyn, bara för att den bilden är så himla fin. Sedan tänds här mycket ljus ljus ljus.

[singlepic=423,320,240,,]

Utgång mot hall och trappen ner till källaren. Vi ska sätta tillbaka dörren dit, men just nu tar den i golvet och måste kapas underifrån så det får vänta.

Det var det! Här inne har vi inte fixat sådär jättemycket utan bara slängt in grejerna, förutom då jazz-väggen. Den fick M bestämma över och vi är väldigt nöjda båda två :)

Alla rummen här hemma är ganska små, men jag tycker ändå att det funkar bra. Det är som skönt att ha det lite uppdelat ändå. Som att få ha ett datarum t.ex. så att man inte behöver ha dem i vardagsrummet.

Nu ska jag krypa ner brevid gubben och sova som en liten gris. Hörs imorgon! pusspuss

Comments are closed.