Addicted

I går skrev jag ju om underbara och roliga Wordfeud och ni kan tro att jag satt klistrad vid telefonen hela dagen och spelade alfapet. Så pass att jag i morse vaknade klockan sju med glasögonen på mig, mobilen i handen och lampan tänd. På skärmen var… wordfeud såklart. Jag var… så… trött… men…. kunde inte…. sluta… spela…

Men i alla fall, ladda hem appen och lägg till mig! :) (Linnea.)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

 1. 17 aug 2011 · 1:52 e mLi

  Haha, det är ju så kul! Jag och sambon låg som två nördar igår och spelade ;-)

 2. 17 aug 2011 · 2:01 e mLeja

  I know! Skitkul! :)
  Nu ska jag jobba på vårat spel.. har ett härligt Z t.ex. som känns riktigt kul.. :P

 3. 17 aug 2011 · 2:09 e mLi

  Ja fan, jag ligger efter! :eeh:

Tyck till