Midsommarhelgen

I torsdags trotsade jag ju som sagt min förkylning och följde med Lisa och Viktor och två kompisar till dem, ut till stugan. Det var ju äntligen uppehåll från allt regnande och jag blev galen av att bara vara hemma. Torsdagkvällen bjöd på en jättefin solnedgång, vi åt middag ute och de andra bastade medans jag la patiens och tog hand om min förkylning :)

sunset

siluett

fonster

ljus

På midsommaraftons morgonen så for Lisa och hämtade upp tre tjejer till som skulle fira med oss. Jag kände mig riktigt risig efter en jobbig natt, och var rätt seg hela dagen, så jag tog det väldigt lugnt. Stannade kvar på ön till sju-tiden ungefär, innan jag drog hem och kurerade. Usch, vad trist att vara sjuk en sådan här helg! Men jag fick ju i alla fall vara med på en fin midsommarlunch och resandet av midsommarstången. Bättre det än att ha fått vara hemma hela helgen.

blackn

cards

mat

signekrans

Det fanns inte så mycket blommor på ön, så Signes krans blev av sådana där strandblommor… Hon blev ju ganska söt ändå :)

kransmakin

ahhejahnej

Killarna ville att vi skulle resa midsommarstången i vattnet. Det gick inte så bra.. Åh hej! Åh nej!

stangen

Så när grabbarna smet in i bastun för att värma sig, så tog vi tjejer tag i saken och reste den krokiga midsommarstången på land istället. Den var ju typ 8 meter hög, så det var faktiskt inte det lättaste. Men med lite mindre muskler och mer hjärna gick det toppen ;)

Jobbade sen lördag och söndag, trodde först inte att jag skulle fixa det, men jag bet ihop och det gick bra. Bra med pengar en sådan här helg. Och nu, mina vänner, nu är det semester!! :)

Hoppas att ni hade en toppenhelg!

  1. 27 jun 2011 · 6:34 e memelie

    Sv: Tacktacktack! Bilden ger ju absolut inte håret rättvisa, men i vissa ljus ser jag verkligen inte klok ut. Haha! Ska jag lära mig nu att inte bli mörkare än mörkast i håret? ;) Jag är nöjd så länge jag fortsätter gå hos min frisör, vilket jag hade tänkt att göra :) Ingen annan får röra mitt hår vad det gäller klippning och färgning till det ljusare.

    Och angående din midsommarhelg så såg den himla mysig ut! Mår du bättre nu? Skönt med semester! Ska ni göra något speciellt eller bara njuta av ledigheten? :)

  2. 27 jun 2011 · 7:42 e mMattias

    Ser härligt ut, helt underbara färger!

  3. 29 jun 2011 · 8:35 f mAnna

    Fantastiskt härliga bilder!

  4. 03 jul 2011 · 9:57 e melinjosefine

    Stämningsfulla fantastiska bilder! Och Signe är såå söt i kransen :)

    Kram

Tyck till