favoritbloggarlejas

Nu är det såhär; jag är ledig (äntligen!) i tre hela dagar, och vad tror ni händer? Jag blir sjuk såklart. Midsommar hade jag tänkt fira ute i skärgården, men nu vet jag inte om ens det blir av. Suck! Syrran och några vänner åker ut dit redan i dag eftersom det är så fint väder, men jag stannar hemma.. Suck! Så himla tråkigt alltså.

Så därför vill jag att ni, fina medmänniskor, tipsar mig om era favoritbloggar (kanske din egen?). Först och främst för att det är väldigt synd om mig just nu :blush: och för att jag vill hitta en massa nya favoriter och tidsfördriv :D

puss på er! :kiss:

 1. 23 Jun 2011 · 12:37 e mK a j s a j i

  Men vad tråkigt :( Hoppas det bara är nåt jättetillfälligt som går över!

  Har nog inga favoritbloggar som du inte läser redan :/

  [Reply]

  Leja:

  nä, det blir som samma bloggar ens ”bloggkompisar” läser. lite lustigt det där :)

  [Reply]

 2. 23 Jun 2011 · 8:25 e mminnapinna

  heja abbe!

  [Reply]

  Leja:

  läser redan :)

  [Reply]

 3. 24 Jun 2011 · 5:17 f memelie

  Krya på dig!
  Jag gillar http://sabinabergstedt.blogg.se

  [Reply]

  Leja:

  tack!

  den ska jag kolla in :)

  [Reply]

 4. 24 Jun 2011 · 5:53 e mMarit

  http://mininspiration.blogspot.com/

  [Reply]

  Leja:

  Tack för tipset!

  [Reply]

 5. 24 Jun 2011 · 7:19 e mZarah-Lou

  Har en hel del tips längst ned i min blogg :)
  Långt ifrån alla jag följer, men det är nog dem jag besöker oftast :)

  Krya på dig! Hoppas det går bra ute i skärgården idag trots förkylning!

  [Reply]

  Leja:

  Den listan håller jag faktiskt på och betar av :) Har kollat alla i den nedersta raden typ, så nu är det bara den övre kvar. Det är en bra liten samling du har där :)

  [Reply]

Tyck till