Price Canyon Ranch, dag 3

Läs alla tidigare inlägg från våran roadtrip i USA under kategorin USA 2011.

Och så vaknade vi upp till våran sista dag på ranchen. Det enda som jag grämer mig över från resan, förutom att jag inte köpte någon Kitchen Aid, är att vi inte stannade längre på ranchen. Tre dagar är liksom för lite och jag tror att särskilt M hade fått ut mer av ridningen om han haft några timmar till i sadeln. Och jag kunde ju aldrig få nog av detta underbara ställe och ville ju bara stanna stanna stanna!

Men, som med allting, så hade även detta äventyr ett slut. Eller kanske att vi bara pausar lite och kommer tillbaka om några år? Jag skulle vilja säga så. This is not the end, my friend.

Nåja, här kommer bilder från vår sista dag.

10 3 JoeJan

Cowboy Joe & Jan står och pratar på gården tidigt på morgonen. Joe hade kört fram transporten för att åka iväg med några hästar till veterinären.

10 3 sadlarna

Sadlarna väntade på sina hästar

10 3 cowboy

Sen kom min snygga cowboy :kiss: Vi sadlade våra hästar och gick sen in för att äta frukost.

10 3 frukost

Världens godaste frukost! Amy i köket lagade bara god mat. Mums mums mums

10 3 vantan

Efter frukosten tränsade vi hästarna och begav oss iväg på ridtur

10 3 redden

Bara lite mys först…

10 3 mojute

M & jag ute på tur. Här är vi fortfarande vid skogen nära gården.

10 3 vyer

Sen red vi ut på slätterna. Vackra vyer!

10 3 MoBigRed

Vi red mot en bäck för att ”go pig hunting”. Det var några slags vildsvin som vi ville få syn på. När de fick syn på oss så satte de av och vi efter för att få en bättre skymt av dem. Det var skoj. Vild galopp över fältet! På väg hem stannade vi på fältet och vilade lite.

10 3 vi

Tinto, jag, M & Big Red. Vilket gäng!

10 3 tillhagen

Tillbaka till stallet ledde vi ut våra hästar i hagen igen. Eftersom de andra skulle rida en till ridtur efter lunch, så stod deras hästar kvar vid ”sadlings-stället”. Men för oss var det good bye! :(

10 3 asnorna

Två av sötnosarna på gården

10 3 stallet

Stallet

10 3 koket

Innan vi lämnade Price Canyon åt vi lunch & duschade.

10 3 vardagsrum

Mysigt vardagsrum

10 3 price canyon

Hejdå fina fina Price Canyon! Åh, vilken häftig upplevelse det var att få bo på en riktig ranch och att fösa kossor och allt vad vi gjorde :) Det var helt toppen!

10 3 branden

På väg österut så såg vi hur branden, som man kunde se rök ifrån under hela vistelsen, hade brett ut sig betydligt över bergen. Undrar hur det ser ut där nu? Hoppas att dom får regn snart. När vi var där hade det inte regnat på åtta månader, så det var inte konstigt att branden trivdes bra.

Det var det från fina Price Canyon. Hoppas jag får vara med om något liknande igen. :kiss:

 1. 06 Jun 2011 · 5:19 e mZarah-Lou

  Hur funkar det om man köper köksmaskiner i USA och tar med hem? De har ju både annan kontakt och annan ”styrka” på elen i vägguttagen där än här. Hade det inte blivit kortslutning även om man bytte ut sladden? :S

  Utöver det: fantastiska bilder! Hoppas vi oxå kommer iväg på en roadtrip genom USA någon gång, verkar så jävla grymt! :D

  [Reply]

  Leja:

  Tack!
  Ja, ni måste ta er iväg det är ju en bara för underbar resa :)

  Om man köper köksmaskiner därifrån så får man köpa en transformator, som är en liten låda. Den ändrar styrkan så att det funkar i sverige. syrran har en kitchen aid från USA och har en adapter + transformator och det funkar fint :)
  det är klart att det blir lite lite bökigare, men det är det ju värt när dom bara kostar 1200 där borta :)

  [Reply]

Tyck till