Hemmagjord sushi

sushibig

I kväll kom Lisa & Viktor hem från Uppsala. När flyttfåglarna kommer tillbaka på sommaren, då vet man att ”den riktiga” sommaren är nära!

Vi var hemma hos mamma och pappa och gjorde egen sushi och hjälp vad gott det var. MUMS! Den här gången bytte vi ut de tråkiga surimi sticksen och hade ngn slags skaldjursröra istället. Myyycket smarrigt.

Annars sitter jag och funderar på om jag ska åka till Spanien i augusti eller inte. Jättebilligt egentligen, men ändå mkt pengar för någon som bör spara sina slantar. Svårt! Och att inte ha ngn utlandssemester i sommar känns ju rätt trist… (jag var i USA nyss, men då var det maj och inte sommar så det räknas inte :tongue:). Och att sitta hemma i Sverige när M ligger på playan? Nä fy… Ja, ni hör ju; jag behöver en spanienresa! :)

  1. 05 jun 2011 · 9:27 f mStella

    Mysigt inlägg! Din blogg är som en av de där barnböckerna som man längtade att kika i när man var liten. Du vet… där olika kartongfigurer poppade ut i varje sida ;-) Hälsa din syster!

  2. 05 jun 2011 · 10:04 f mLeja

    Haha, vad rolig du är. Jag ska hälsa Lisa.
    Kram på dig!

  3. 05 jun 2011 · 12:21 e mEmma

    Vars i Spanien tänkte ni åka? Erik och jag ska iväg i aug-september, funderade på Barcelona, har du nåt bra tips vars man hittar billiga resor? :-)

  4. 05 jun 2011 · 2:29 e mLeja

    Det är till Fuengirola (det ligger mellan Malaga och Marbella) där M’s jobb har en lägenhet som man får hyra skitabilligt. Han ska dit med sin familj och frågan är om jag ska hänga på.
    Vars man hittar billiga resor med hotell och sånt vet jag dock inte. Men Barcelona hade varit jätteroligt att se, där har jag aldrig varit. Åk åk! :)

    Jag ska ju som bara boka en flygstol.

  5. 06 jun 2011 · 12:25 f memelie

    Jag röstar på Spanien utan att ens blinka! ÅÅÅK!

  6. 06 jun 2011 · 10:36 e mLeja

    haha, I’ll think about it :)

Tyck till