Lövjägarn

fritz

Ful Signe men rolig bild. Det ser ut som att hon har fotat den själv sådär, ni vet :)

Det blev en blåsig promenad in till stan och sedan satt vi i Fritz Ohlson-parken och ömsom solade ömsom frös. (Hur ofta får man använda det ordet? Jag måste passa på). Nu är jag hemma och ska turbostäda och turboäta för i kväll får vi gäster. Emma, Emelie och Zacke kommer hit. Zacke är en goldenkille på ett år ungefär och han och Signe har inte träffats tidigare, men det ska nog gå jättebra! De är ju båda väldigt snälla vovvar.

Signe är dock, som alltid när det blåser, inte riktigt mattes kompis. Fan, hur ska jag få henne att sluta jaga alla löv? Jag blir sur på henne, men hon glömmer det direkt det blåser förbi något fint litet ett… suck!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

  1. 21 maj 2011 · 6:59 e mannelie berg

    hahaha jag smäller av! hon är så himla fin! jag kanske har missat det, men vad är signe för ras och finns det några blandningar? jag börjar bli riktigt sugen på en hund ! :)

  2. 23 maj 2011 · 7:00 f mMarit

    Haha… Jo faktiskt ser det ut som att hon fotat själv och gjort ett Signe-på-stan-inlägg. Jätterolig bild!

Tyck till