smyckeshallare

Köpte den här fina smyckeshållaren i USA. Den är från Urban Outfitters, så den kanske finns i Sverige också. Jag blev bara så himla kär i den så ett köp var ju ett måste! Sen älskar jag örhängen och att få ha dem framme i en fin hållare är ju perfekt :)

gitarrer

Dessa gitarrer köpte jag i Austin (som jag ska skriva om snart). Jag gillade dem och de får påminna mig om en trevlig stad :)

ringar

Och på en annan butik i Austin hittade jag så sjukt billiga smycken. Ringar för under 30:- som var såå fina. Den blå, turkosa, svarta och den med vita pärlor köpte jag där. Love them!

Jag hade verkligen kunnat shoppa hur mycket som helst i USA, förutom det faktum att jag inte KUNDE shoppa hur mycket som helst eftersom min ekonomi och väska satte gränserna. Grrr!

Nu är ju klockan bara kvart i ett och jag känner mig faktiskt lite trött. Yeay! Kanske kan vi vända tillbaka dygnet nu då.. Vi håller tummarna för det, natti natt

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

  1. 20 maj 2011 · 8:57 e mCatti

    Men gaaah vad fin! :) och ringarna var ju underbara!

  2. 22 maj 2011 · 11:14 f mFrida

    Åååh vad fin den är! och praktisk om inte annat! En sån vill jag meeed ha! :D hehe!

Tyck till