wait for it…

farranch

Pinuppan från Far far hill

  1. 18 Maj 2011 · 10:19 f mCatti

    (Whisper) Det är så sant.. Fast nej, det är inte min mage som är problemet. Jag mår psykiskt dåligt av att jobba. Har alltid gjort det. Får panik bara av tanken och det har varit så ända sedan man var tvungen att börja sommarjobba 3 veckor varje sommar. Jag klarade inte ens 3 sammanhängande veckor någonsin. Jag vet inte vad det är, jag bara är sån. Jag älskar att vara hemmafru.. Har ju liksom alltid varit det. Det är det absolut bästa som finns för mig. Att vara hemma, finnas för min familj 24/7, träffa vänner, träna, shoppa, fixa i hemmet, städa, tvätta, laga mat.. LYX är det! Synd bara att man inte alltid får ha det så! Kramar

    [Reply]

  2. 18 Maj 2011 · 9:38 e mFrida

    Jaaa – ser fram emot att få se fler bilder! :D

    [Reply]

Tyck till