Nu sitter vi på flygplatsen i Austin, och jag hittade lite trådlöst nätverk :) Perfekt! Så då bjuder jag på Tucson. Fast det var sannerligen inte så mycket att bjuda på. Vi var mest där för att sova och dagen som vi hade där spenderade vi på Walmart och i shoppingcenter.

Första kvällen när vi kom dit fick vi ett jättebra intryck av vårt hotell. Han som jobbade där var supertrevlig och vi pratade lite. Han hade bott i afrika (minns inte landet) och festat på den svenska radiobåten som flydde sverige och kom dit. (typ något sådant, kan inte hela historien). So long, allting bra. Dessutom tog det ungefär fem minuter efter att vi kom dit som vi blev inbjudna på ett pool party av ett amerikanskt fotbollslag från Washington. Frestande, men vi gick aldrig.

MEN!

När vi skulle gå och sova, och M låg i sängen och skrev resedagbok, så ser han plötsligt ett djur. Ett litet djur, ett fult djur. Alarmklockan i mitt huvud ringer direkt; bedbugs. Och så hittade vi ett till och jag googlar upp det. Och ja. Det var bedbugs. Här sprider sig paniken och det börjar klia överallt. Vi blev skitnojiga över att de skulle vara på oss och i vår packning. Huuuuu. Vi får byta rum och går igenom våra grejer. Jag river upp hela den nya sängen och letar efter spår, men hittar ingenting. Vi somnar till slut i vår nya säng men jag sover dåligt och drömmer om små kryp hela natten. Usch!

Detta var helt klart vårt sämsta ögonblick på resan, och kanske en av de tråkigaste städerna. Vi åt dock god sushi och fick shoppa lite, så det var ju bra :)

Staden var så tråkig att jag inte fotade något. Två bilder och en film är allt ni får. Varsågoda!

9 hotellet

Hotellet. Very american, eller hur?

9 sushi

En kille som ser väldigt brun ut (det är vi inte) och god sushi. Mums mums 1. 17 maj 2011 · 10:00 f mFrida

  Hej! Var väldigt längesen jag besökte din blogg, kikade in nu och tittade runt lite, vilken härlig resa ni verkar ha haft :)

 2. 17 maj 2011 · 5:03 e mCatti

  Hahaha jag skrattar lite åt M’s sanering :D men usch vad läskiga kryp ! Jag måste nog googla jag med ;)

 3. 17 maj 2011 · 10:21 e mPetra

  usch va äckligt med sånt! hade inte kunnat sova sen! :P

 4. 17 maj 2011 · 10:43 e mFrida J

  Men Huuuua! jag kan knappt läsa om bedbugs, har ju en nog utvecklad nojja för det sen redan innan. Trist att er resa slutade med detta, i övrigt verkar det ju ha varit kanoners =)

Tyck till