Grand Canyon

Just nu befinner vi oss i Austin, som är en grymt fin stad och tillika vår sista anhalt. På måndag börjar vi resan hemåt och det känns trist att resan är slut, men det ska också bli fint att få komma hem med en sådan här häftig upplevelse i baggaget. Och så längtar jag ju massor efter min gumma!

Efter Vegas for vi i alla fall till Grand Canyon. Det finns visst två olika områden som man brukar åka till och vi styrde mot ”the south rim”. Vi kom fram någon timme innan solen började gå ner, så vi hann gå runt och titta ett tag innan vi satte oss ner för att ta del av solnedgången över Grand Canyon.

Det är väldigt svårt att ta till sig, vad det är man ser, när man är där. Allt är bara så stort och mäktigt och det är svårt att avgöra om det gröna där nere är en skog eller en buske. Man blir som snurrig :) Men häftig är det! Vi är väldigt glada att vi åkte förbi här för Grand Canyon vill man ju som ändå se :)

Vi bodde på Yavapai Lodge inne i naturreservatet, och andra dagen tog vi en buss bort till en annan del av kanjonen (ja, det låter skitfult men det är visst så man säger) och tittade där. Därifrån kunde man se Colorado River som är det som ligger bakom detta jättehål i marken :)

Det är liksom ingen idé att visa några bilder som ger GC rättvisa, men här kommer i alla fall några.

7 solned

7 utsikt

7 solnedg

7 korre

7 dalen

7 yeay

7 stracker

  1. 15 maj 2011 · 9:06 f mLisette

    Vart är den vita hästen? Haha.

  2. 15 maj 2011 · 10:19 f mMadelene

    Åh vilken fantastisk resa ni verkar vara ute på!
    Jag blir så himla avundsjuk, hehe.
    Hoppas ni får ett underbart slut på resan :biggrin:

  3. 15 maj 2011 · 11:53 e mannelie berg

    Jag dör vad fint!

  4. 16 maj 2011 · 12:31 e mJosefin

    Åh vill dit! :)

    Ska snart ta tag i kommentar-fixandet, du vet. Haft lite mycket att göra senaste tiden med sjukt mycket plugg. Men har inte glömt bort det, lovar. ;)

  5. 17 maj 2011 · 5:05 e mCatti

    Coolt!

Tyck till