Vi va i Las Vegas

Jag hade tänkt berätta och visa lite från Las Vegas för er, men så kom jag på att ”det som händer i Vegas, stannar i Vegas”, så tyvärr! Ni blir utan!

Eller så inte ;)

Vegas är nog den konstigaste staden jag har varit i. För det första så kör man mitt i öknen, när helt plötsligt höghus, blinkande neonskyltar och jättestora hotellkomplex dyker upp. Att man bygger upp en stad sådär mitt i öknen är ju, bara det, jättekonstigt.

Och om jag vidare ska beskriva Vegas med ett ord så är det ”för mycket” (okej, det var två ord men i Vegas går man alltid över gränsen). Där finns det liksom ingen hejd. Vill man bygga en restaurang som har formen av Eiffeltornet, så gör man det. Och vill man ha alla servitriser med världens största bröst, så har man det. Och vill man ha en trollerishow med tigrar, så har man det. Det finns liksom ingen slut.

När man går längs efter gatorna i Vegas så är det mycket som pockar på din uppmärksamhet. Det blinkar här och det blinkar där och inne i alla stora hotell kryllar det av spelmaskiner som låter och blinkar och tanter sitter vid enarmade banditen och kedjeröker och männen spelar roulette.

Nåja, nog om det. Här får ni bilder!

6 ingenstans

Ingenting, ingenting, ingentig och sen Vegas.

6 flamingo

Vårt hotell ”Flamingo”. Det här är fotat från hotellrummet och det ni ser på andra sidan är också hotellet. Det var format som en hästsko så ni kanske förstår hur stort det var…

6 ceasars

Första kvällen gick vi till Ceasars Palace och åt middag. Så här kunde det se ut inne i hotellet.

6 fjarilshus

Där fanns det också en liten fjärilsträdgård

6 bellagio

Sen kollade vi in fontänshowen vid bellagio. Det var himla romantiskt och mysigt faktiskt :)

6 cops

Och sen gick vi helt plötsligt in i ett Cops-avsnitt, haha. Så sjukt!

6 flamingos

Har man ett hotell som heter Flamingo så måste man såklart ha några flamingos i hotellträdgården.

6 efterrattsbuffe

Vegas är bufféernas stad. Det här är efterrätts-delen till våran lunchbuffé på hotellet. Sockervadd och chokladfontän, mjukglassmaskin och bakelser bland annat. Galet.

6 hotelltradgard

M med kartan (över hotellet!) inne i hotellträdgården

6 vattenfall

En helt vanlig hotellträdgård

6 poolhang

Och så lite slappande vid poolen

6 baad

Andra kvällen råkade vi hamna på en svindyr restaurang med världens äckligaste mat. Allvarligt! Jag kunde inte ens äta upp. Drinken med gelénudlarna var okej, men resten.. fy fan. Vi var inte så nöjda med det :/ Särskilt inte när man får betala dubbelt så mycket som på alla andra ställen.

6 black jack

Sen skulle vi i alla fall spela. Kanske skulle vi vinna tillbaka våra förlorade matpengar? Men nej, det blev ingen jättesuccé på black jacken.

6 nuda

Och inte på enarmade banditen heller!

6 eiffel

Las Vegas

6 flammo

Vårt Hotell Flamingo. Det första hotellet som byggdes i Vegas, om jag fattade saken rätt.

6 trottisar

Trots en äcklig middag och förlorade pengar i casinot så var vi väldigt nöjda över vistelsen. Viva Las Vegas!

Dagen efter checkade vi ut från hotellet, åt en mastodontfrukost á la Vegas-style och drog sedan vidare mot Grand Canyon.

  1. 14 maj 2011 · 6:33 f mCatti

    Shit, vilken mysko stad haha. Den kändes ju inte så gemytlig ;) och sjukt (men kul!) att ni hamnade mitt i Cops haha!

  2. 14 maj 2011 · 9:53 f mLisette

    När jag läser ditt inlägg börjar min sambo sjunga ”in las vegas in the neon lights”. Sammanträffande? Haha! Hoppas ni har det fantastiskt!

  3. 14 maj 2011 · 1:41 e mminnapinna

    skitfina bilder. coolt med flamingos på hotellet. men verkar ju helt galet det där hotellet… ptja, en helt vanlig hotellträdgård… gah! usa, usa…

  4. 14 maj 2011 · 8:55 e mMattias

    Ni åker ju verkligen till alla ställen man vill se. Häftigt och bra bilder!

Tyck till