Los Angeles, part one

När vi vaknade upp första morgonen i Los Angeles, åkte vi direkt ut till Universal Studios, och där var vi nästan hela dagen. Det var riktigt roligt att se och uppleva allting och vi hade jättefint väder.

En rolig grej var när vi skulle gå och titta på en special effekts-show och där vi liksom hamnade mitt i den och var med och agerade och spelade lite teater, jag och M. Det var lite roligt, och det var mycket folk som tittade :) Sen efter showen blir vi stannade av två tjejer som bara ”OH MY GOOOD! YOU GUYS WERE AAAWESOME AT THE SHOW! AWESOME!!”. Dom hann även med liknande kommentarer en gång till under dagen när de fick syn på oss. Okej, tjejerna var bara åtta år men ändå! En fanclub! :P haha

4 wisteria lane

Under en rundtur av deras olika scener och ”settings” dök det här huset upp. Är det Lynette & Tom Scavo som bor där? Hursomhelst, så såg jag bara ett DHW-hus till. Jag antar att det var för att de spelade in Desperate Housewives-avsnitt när vi var där som vi inte fick se något mer. Lite tråkigt!

4 varldarnas krig

En scen ur ”världarnas krig” när ett flygplan har störtat

4 water world

Jag & M på water world-showen. Den var faktiskt riktigt häftig. Mycket stunttricks och specialeffekter :)

4 rainbow

På kvällen åt jag världens största (& godaste) tacos på en av de kända gamla rockklubbarna i LA; Rainbow. Sen gick vi vidare till ännu en; Whiskey a go go.

  1. 05 maj 2011 · 12:24 e mannelie berg

    WOW!!

  2. 07 maj 2011 · 11:49 f mWille

    Sweeet! Ni övervägde aldrig att smyga ner tavlan (som hänger snett bakom dig) i handväskan? Tror nämligen att den hade gjort sig bra i bokhyllan eran :smile: Härligt att se att ni har det bra!

Tyck till