kärleksparet

Jag måste bara berätta om något som jag tyckte var himla gulligt :)

lovecouple

Kom hit nu Tottis, så ska jag ge dig en puss!

I går var jag och Signe ute och gick i vanlig ordning. Tralla la, kissa lite här, nosa lite där. Och så plötsligt fick hon för sig att hon skulle gå in på en gård. Alltså verkligen jättegärna ville hon dit. Hon stod vänd mot uppfarten, viftade frenetiskt på svansen, pep lite och verkligen v i l l e diiiit! Jag tänkte först att hon måste ha sett någon, så jag stod och kollade ett tag, men det var ingen där. Så ”kom nu Signe, så går vi”. Men vilket motsvar jag fick! Ett ordentligt ”men maatteee är du trög i huvet, fattar du nooooll?” i form av skall, ylningar, gråt och motsträvan.

Då kom jag på att det är nog faktiskt i det där huset som Signes b-friend Torstens mattes föräldrar bor. Så jag skickade iväg ett sms till Erica som äger honom och frågade om han var där i dag, och jajjemen, det var han! Så då var det alltså därför Signe hade blivit helt coco loco. Hon måste ha känt lukten av just honom och då ville hon ju såklart träffas! Jag menar, hon känner ju lukten av andra hundar hela tiden, så det här är ju ett tecken; hon är kär!

Torsten hade för övrigt hört Signe där ute och skällt till svar och ville hoppa upp och titta på henne i fönstret. Hur gulligt kärlekspar? Haha. Skitgulliga! ;)

  1. 14 apr 2011 · 9:18 e melinjosefine

    Nawww så goa :) Billys favoritflicka är en tax, lite storleksskillnad men de är så glada i varandra!

  2. 14 apr 2011 · 9:27 e mK a j s a j i

    Men ååh, värsta kärlekshistorien :D Gullegull!

  3. 16 apr 2011 · 10:53 f mMarit

    Så gulligt.. det märks på alla sätt att det är vår!

  4. 17 apr 2011 · 5:13 e mannelie berg

    näämen, ååå!! så gulligt!

Tyck till