Sista chansen nu!

kjolen

Foto: Nelly

I dag är sista dagen som man kan handla fraktfritt på Nelly, så passa på! Kanske gör du som jag och hittar något fint på rean. Den här kjolen klickade jag hem och för den betalade jag 39:-. Det är inte dåligt! Jag beställde den i går, fick hem den i dag och den passar ta mig tusan perfekt! Skitfin! Har redan provat den med mitt nya linnea från BikBok och oh la la! :) Om man sätter in linnet lite i kjolen och har några snygga sandaler till så har jag ju en gooooood loookin’ outfit redo för USA :)

Tyget på kjolen var väldigt skönt, luftigt men ändå tungt så att den föll väldigt fint. Jag tog en medium och det passade till mina 166cm då jag vill ha den ganska högt upp i midjan (inte som på bilden). På bilden ser den kanske tråkig ut, men less is more, och har man en roligare överdel till, lite fina smycken och så, så är man ju good to go.

Är skitnöjd över mitt kap!! :)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

  1. 31 mar 2011 · 4:16 e mPetras FOTO blogg

    är skit sugen på att beställa men där är så mycket jag vill ha just nu så kan inte bestämma mig! Haha! I-landsproblem big time! :P

Tyck till