plenty

Vilken helcrazy partynight det blev i går! Haha, eller så inte :) Det märks att vi har blivit gamla…

Emma kom till mig vid halv nio och då hade ju precis Earth Hour börjat, så vi satt och hade det mysigt, drack vin och lyssnade på konstig musik. T.ex. Akon – I just had sex. Det blev världens asgarv när vi hörde raden ”Have you ever had sex? I have, it felt great. It felt so good when I did it with my penis.” Haha, så dåligt. Men när man ser videon förstår man ju i alla fall att det inte är en särskilt seriös låt :) (videon)

När Earth Hour var slut så var jag tvungen att fixa sminket och Emma hjälpte mig fixa värsta fina frillan. Vi hann väl dricka två glas vin var eller något innan vi var tvungna att gå till bussen. Väl där inser vi att vi var tio minuter sena och att det inte skulle gå någon mer buss… Suck! Så jag ringer efter en taxi, men kötiden var 10-15 minuter och då kändes det lika att gå in till stan. Så, so we did. Med högklackat!

Men när vi kommer fram och hör köat ett tag till ett ställe så säger vakten att det inte är någon idé, att det är fullt där inne. Så då knatade vi vidare till Invit. Och det lilla lilla vinet vi hade i kroppen var definitivt ute ur systemet. Två spiknyktra tanter på stan, haha. Så vi köpte Cola i baren och satt och hade det trevligt istället. Lite synd dock att jag inte fick dansa ngt, men det var ju sån jäkla kö överallt!

(Trivdes dessutom utmärkt i mina nya örhängen och den nya tröjan från Cubus. Very pretty!)

  1. 28 mar 2011 · 9:48 f mDenisa

    Vilket drag =)

Tyck till