sotatjejen

Vackra flickan

I går var en jättehärlig dag! Träffade Minna & barnen på isen vid tio och så gick vi ut till Gråsjälören och fikade. Vädret var så himla härligt så vi ville aldrig riktigt åka hem. I tre timmar var vi ute, sååå skönt! Efter det blev det en sväng på stallet också och en underbart härlig ridtur där man inte behövde frysa. Lovely! Tog även ut Vackra flickan på en promenad och hon var sådär underbar och lyhörd så att man blir helt kär…

Till kvällen åt jag middag hemma, såg mello (och imponerades inte) och for förbi Henriks 30årsfest. Skulle bara lämna av en flaska bubbel, men han hundnappade Signe så jag fick springa in på festen i dunjacka och mössa bland alla festklädda och leta en stackars hund som for omkring. Tack för det, kompis…

Nu har jag precis varit ute och gått i 1,5h med mamma, pappa & Signe. Nollgradigt ute och såå skönt! Efter en lång tid med minus 25-30 så var det välbehövligt. Ska åka iväg sen och kolla på när min kompis Lisa rider Ella på hoppkurs. Kanske ska försöka fota lite om det går inne i ridhuset.. En härlig söndag :)

Nu hejjar vi på Hellner!

Dagens låt

 1. 27 Feb 2011 · 8:44 e mannelie berg

  Härlig bild!

  Förstår om det är skönt med plusgrader efter en längre period med den kylan!

  [Reply]

 2. 27 Feb 2011 · 9:35 e mCatti

  Ja det är verkligen välkommet med denna ”värme” vi har nu! Utbildningen känns inte så seriös, det är mycket svammel och lärarna har ingen koll på något. Jag tar ju lån för det här men tycker inte jag fårut det jag behöver av en utbildning på universitetsnivå. Får se om jag fortsätter till hösten..

  [Reply]

 3. 28 Feb 2011 · 1:39 e mPetra

  Låter som en riktigt bra dag! :) Hade ni sol?? Här är det bara grått och åter grått! :(

  [Reply]

Tyck till